25 års vänskap....
Publicerat: 8 apr | jag...då | 1 kommentar

...bara försvann. Känns konstigt i kroppen och jag är nog lite lite chockad. Hörde att du hade förlovat dig och skulle gå in på din facebooksida för att kolla. Du fanns inte, du har alltså blockat mig... Varför då? För att jag sa som det var? För att jag krävde svar? I 25 år har vi varit vänner, i många av dessa var vi som systrar, systrar som alltid ställde upp för varann, som älskade varann villkorslöst. Jag vet att jag sårade dig enormt när jag började missbruka, jag vet att du ett tag trodde att du hade kunnat hindra mig, du tog på dig skulden. Men du tog på dig skulden för något som du inte hade kunnat stoppa, för något som hade hänt oavsett. Ja, vi har haft våra duster, vi har bråkat och skrikit och gråtit, men för det mesta har vi bara funnits där för varandra. Den sista tiden, innan du träffade din nuvarande pojkvän har vi inte haft väldigt mycket kontakt, men du har alltid funnits där om än i periferin. Nu är det alltså över och en stor del av den jag är, den jag var, har slitits bort. Allt handlar om din pojkvän och att jag ifrågasatte honom. Du har fortfarande inte svarat på frågorna jag ställde i oktober, så länge sen är det alltså som vi nu inte har pratat. Vi har inte setts sen i juni..ja, du vet ju vad du gjorde då. Jag säger vad jag tycker, det är ingen nyhet för dig, om jag anar ugglor i mossen så frågar jag om det, det vet du. Anledningen till varför jag frågade om din pojkvän är rasist var enbart för att han hade lagt ut foton på sin fb-sida som antydde det. Du tog det personligt, som att jag ville vara elak. Känner du mig inte bättre än så? Har jag någonsin gjort dig illa medvetet??? Jag har inte ofta sagt vad jag tyckt om dina pojkvänner, pga att jag såg att du var lycklig. Jag står för vad jag tycker och jag hade hoppats på att du åtminstone hade kunnat svara mig. Alla minnen jag har av dig kommer jag att vårda ömt och jag hoppas att du gör detsamma, för den vänskapen vi haft den kommer vi aldrig få uppleva igen. Jag önskar dig, som alltid, lycka till i framtiden. Jag älskar dig igår, idag och imorgon Du finns för alltid i mitt hjärta.

Sara

Tycker du skall fundera på vad du sysslar med. Läst din blogg och att säger att du inte har några vänner vad tror du det beror på? Den som du kallar din vän dömer du uppenbarligen och vad hennes pojkvän är vad har du med det att göra? En fråga för visst var det inte din pojkvän.

Svar: Läs igen! Jag har vänner, dock inte många...men jag lovar dig att jag klarar mig, du behöver inte oroa dig alls! Dömer ingen, speciellt inte min vän. Ifrågasatt har jag gjort, helt annan sak.
NinniURL:

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?