Är ledsen...
Publicerat: 16 sep | jag...då | Ordet är ditt

...så fruktansvärt ledsen. det har ju som ni alla vet varit val, och det blev ju som ni alla vet ett regeringsskifte, som jag gillar som fan. Men..det var ju det här med rasisterna. Ja, SD alltså.. Jo, man är per automatik rasist i mina ögon om man röstar på ett parti som har uppenbara rasistiska åsikter Man är idiot om man röstar på SD och säger att det inte är ett rasistiskt parti. Ja, man kan rösta på ett parti även om man bara håller med om en el två saker i deras partiprogram, men..väljer man ett rasistiskt parti trots det så är man rasist.
 
Igår åkte jag in till stan för en manifestation mot rasism, mot att SD öht finns i riksdagen. Jag åkte in själv men jag var inte ensam. Vi var ca 6000 pers som hade samlats för att visa att vi inte tolererar rasism, att vi inte vill ha SD i riksdagen. Det var fint att se att så många hade samlats!
 
Jag förstår inte hur så många i detta söta lilla land kan vara så elaka, så hjärtlösa och sådana idioter. Jo, jag fattar att det finns dom som inte ser sig själva som rasister men som iaf röstar på SD, för att de tycker att det är för mycket invandring. "Vi måste se om våra först". Våra? I min värld finns det ingen vi och dom, det handlar inte om oss och dom, vårt eller ert.
Jag har lika mycket omtanke till Gösta 87 på ett jävligt dåligt ålderdomshem som för Hassan 23 som varit tvungen att fly från kriget. Jag vill att båda ska kunna få ha det bra. Jag tycker inte att Gösta förtjänar mer omtanke, jag anser att båda ska få tak över huvudet och mat för dagen.
 
 
Du som röstade på SD, vill du ställa dig vid gränsen och be de krigsskadade flyktingbarnen vända om igen, för du vill ju hellre hjälpa på plats.. Om du inte vill det, om du känner att det kanske blir lite för jobbigt, lite för svårt..då fattar jag fan inte varför du röstade på ett rasistiskt parti..
 
                                                        
 
NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?