Tänkte om vi kunde..
Publicerat: 22 sep | jag...då | Ordet är ditt

..flytta hit
http://www.blocket.se/stockholm/Hektolitervagen_3__Skebobruk_56172551.htm?ca=11&w=3

ok, tack!

Vardagslyx..
Publicerat: 22 sep | jag...då | Ordet är ditt

..är en ju inte så van vid, inte bo på hotell mitt i veckan lyx iaf. Men det gjorde vi, vi åkte upp till Norrtälje i torsdags och tog in på Åtellet över natten.


Strosade runt i stan på em, satte oss vid ån med ett par öl

, åt gott på restaurang, sov väldigt gott i hotellsäng och åt en mycket god frukost. På fredagen var vi runt i stan lite mer, köpte med oss sushi och åkte ut till kärleksudden och hade lyxpicnick..så mysigt!

Efter lunchen gick vi runt en liten ö som låg bredvid.


Ett väldigt härligt dygn och vi blev båda smått förälskade i staden!


Är ledsen...
Publicerat: 16 sep | jag...då | Ordet är ditt

...så fruktansvärt ledsen. det har ju som ni alla vet varit val, och det blev ju som ni alla vet ett regeringsskifte, som jag gillar som fan. Men..det var ju det här med rasisterna. Ja, SD alltså.. Jo, man är per automatik rasist i mina ögon om man röstar på ett parti som har uppenbara rasistiska åsikter Man är idiot om man röstar på SD och säger att det inte är ett rasistiskt parti. Ja, man kan rösta på ett parti även om man bara håller med om en el två saker i deras partiprogram, men..väljer man ett rasistiskt parti trots det så är man rasist.
 
Igår åkte jag in till stan för en manifestation mot rasism, mot att SD öht finns i riksdagen. Jag åkte in själv men jag var inte ensam. Vi var ca 6000 pers som hade samlats för att visa att vi inte tolererar rasism, att vi inte vill ha SD i riksdagen. Det var fint att se att så många hade samlats!
 
Jag förstår inte hur så många i detta söta lilla land kan vara så elaka, så hjärtlösa och sådana idioter. Jo, jag fattar att det finns dom som inte ser sig själva som rasister men som iaf röstar på SD, för att de tycker att det är för mycket invandring. "Vi måste se om våra först". Våra? I min värld finns det ingen vi och dom, det handlar inte om oss och dom, vårt eller ert.
Jag har lika mycket omtanke till Gösta 87 på ett jävligt dåligt ålderdomshem som för Hassan 23 som varit tvungen att fly från kriget. Jag vill att båda ska kunna få ha det bra. Jag tycker inte att Gösta förtjänar mer omtanke, jag anser att båda ska få tak över huvudet och mat för dagen.
 
 
Du som röstade på SD, vill du ställa dig vid gränsen och be de krigsskadade flyktingbarnen vända om igen, för du vill ju hellre hjälpa på plats.. Om du inte vill det, om du känner att det kanske blir lite för jobbigt, lite för svårt..då fattar jag fan inte varför du röstade på ett rasistiskt parti..
 
                                                        
 

Klockan är kvart över..
Publicerat: 2 sep | jag...då | Ordet är ditt

..tre på natten. Alla sover och tyst det är i huset. Själv sitter jag och kollar Facebook och blir lite varm i själen när jag ser hur många som lägger upp olika poster på antirasistiska/antinazistiska bilder och länkar. Snart är det val, snart får vi veta hur många dumskallar det finns i Sverige. Att rösta på SD är ju som att skriva under på sin egen idiotförklaring! Jag avskyr dom, jag vill inte att dom ska få finnas. SvP åker land och rike runt inför valet. Dom får demonstrera även om dom strider mot lagar. Dom får gå gator upp och ner och sprida rädsla hos folk. Jag begriper inte. Hur funkar världen när vi har Hitler och hans hemskheter färskt i minnet? Hur är människor funtade som inte inser? Blir ledsen och uppgiven och hoppas att världen snart blir ett bättre ställe.
Tacka Fan för att jag inte vill skaffa barn!

Imorgon fyller världens bästa..
Publicerat: 2 sep | jag...då | Ordet är ditt

..pojkvän år! Jag har handlat lite presenter och så får han såklart önska sig vad han vill till middag, för så gör vi i min familj iaf! Har bett honom klura så får se vad det blir för smaskigt.
Skulle vilja köpa massor med det han vill ha, typ trumset, vinyler och ett fint gult hus..men det får bli när tjejan är rikare!