För snart 10år sen..
Publicerat: 18 maj | jag...då | Ordet är ditt

..blev mitt ex mördad. Han hade varit i Rålis med några vänner varav en slog ner honom och kastade honom i vattnet. Hans dödsorsak, drunkning. Polisen har haft mördaren inne på förhör men eftersom dom inte har några bevis så kunde dom inte anhålla honom. Några dagar efter Petri hade dött så ringde det i min mobil, skyddat nr. Jag hörde att det var han, mördaren. Han sa att om jag inte höll käften så skulle samma sak hända med mig som med Petri. Några dagar senare ringde det igen, skyddat nummer denna gången med. Jag vet inte vem det var som ringde men han berättade för mig vad som hade hänt med Petri, vad mördaren hade gjort och att jag skulle passa mig för honom. Han sa att jag kunde lita på honom och att han ringde för att han inte ville att nåt skulle hända mig.
Allt detta har jag berättat för polisen, jag vill ju att mördaren ska åka fast.. Anmälan jag gjorde lades ner på en gång, dom anser att Petris död är en olyckshändelse. Jag vet sanningen men kan inte göra ett Skit..

Vi var ju..
Publicerat: 3 maj | jag...då | Ordet är ditt

..på landet, och då var jag såhär moderiktig! Kan ha varit varmaste vårdagarna någonsin..

Vi grillade och drack gott och njöt!


Vi fixade i landen och sådde sallad, tomater, ärtor och massa annat.

Vi åt frulle ute i solen.Vi duscha ute oxå..det finns det absolut inget foto på!!
Om en vecka..
Publicerat: 3 maj | jag...då | Ordet är ditt

..fyller jag år. 37 jävla år! Jag känner mej och beter mej fortfarande som max 25, jag ser yngre ut och jag har ett hem som skulle kunna tillhöra en fjortis. Jag vill inte fylla år, vill inte bli äldre, det räcker nu.. Så om nån frågar blir jag 28 på fredag!