Det blir bättre..
Publicerat: 12 sep | jag...då | Ordet är ditt

..innan det blir värre. brukar vara tvärtom va, men nä, inte med mej. jag är tjejan som vinner på lotto men sen råkar slänga raden, isnt it ironic?
Så nu, när allt var bra, när jag trivdes med livet och mådde rätt kalas för en gångs skull, då kommer det. Ett steg fram och 5 tillbaks, men jag är van..
Fast jag ska väl inte klaga. Jag har ett bra liv om man jämför med mitt gamla..
Den fina och jag har varit på landet massor nu i sommar, jag älskar landet. Jag vill bo på landet alltid. Enda gången jag inte gnisslar tänder är där, och jag gnisslar jämt, sen jag va 12 typ. Nu är sommaren över, hösten gör sig påmind. Tänder ljus i min ensamhet och hoppas att det inte blir så kallt så fort.
Förlorat vänner, el kanske ska kalla dem sk vänner, på fb. Jontes vänner, inte mina, inte från början. Dom har droppat av, en efter en. Har frågat dom varför. Två av fem har svarat. Jag fattar inte. Jag vet inte vad jag gjort fel. En av dom sa att jag gjort orätt i mitt avslut med Jonte. När jag frågade varför fick jag inget svar. Hur skulle jag gjort? Skulle jag inte gjort det?
Är det inte bra att jag är ok, att han är ok. Att han och jag faktiskt kan prata. Har dom 5 låtsat gilla mig i nästan 6år? Ibland begriper jag mig inte på folk alls..