Kolla-in-dom....
Publicerat: 28 jan | jag...då | Ordet är ditt

..dära-hottingarna-måndag är det dax för igen!
Nu får ni den innan ni går till jobb/skola/lämnar barn..
Njut för fan!
 
Hoppas ni blir nöjda!

På den gamla goda.......
Publicerat: 23 jan | jag...då | Ordet är ditt

.......tiden, när livet lekte, när jag gjorde vad jag ville och faktiskt, trots att livet sög ganska mycket egentligen, hade jäkla kul, då hängde jag på Söderkällaren, drack skitbillig öl, dansade till Sean Paul och flirtade hejvilt med snygg-Micke.
Nu, när livet leker ännu mer, när jag har hittat kärleken, när jag är utbildad, har ett jobb och fortfarande gör soom jag vill, då kan det hända, som idag när jag diskade, att jag fortfarande dansar till Sean Paul. Bara så ni vet!

Jo, jag vet...
Publicerat: 22 jan | jag...då | Ordet är ditt

..att det inte är purfärsk nyhet längre, men jag måste skriva om det nu iaf!
Den här tanten Bagge har ju som ni vet skrivit om hur arg hon blev över den hemlösa mannen som hade en mobiltelefon. Hon tyckte att det var ett hån mot andra hemlösa för hur i hela världen kan en som är hemlös ha råd med en telefon.
Först vill jag bara få påpeka att han nog inte låtsas vara hemlös och tigga när det är minusgrader ute och det enda han har som är värmande är en jacka och en liten filt. Sen förstår jag inte varför en som är hemlös inte skulle kunna ha en mobil? Smulades den sönder till pulver den dagen mannen blev av med sitt boende? Han kanske har fått den/stulit den/köpt den/hittat den? Och varför förutsätter hon att den han pratar med också är hemlös?! Hur in i hela jävla dum i huvet får man lov att vara?!?
Att han inte skulle få sitta och tigga pengar pga sin enorma välfärd är ju bara skrattretande.
Att Laila inte tänker längre än näsan räcker är även det skrattretande.
Att hon sen försöker be om ursäkt är löjligt, för det funkar inte, inte på mig iaf. Speciellt inte när ursäkten går ut på (i stora drag) att mannen betedde sig på ett sätt när han tiggde och på ett annat när han svarade i sin mobil...eh, ja!?!? Sitter jag och läser så är ju inte min kropp "lika" som när jag svarar i tel. Jag förstår faktiskt inte vart hon vill komma. Men, hon var ju tydligen skadad efter att ha bott i USA i flera år och där hade hon sett samma agerande förut.. Men alltså jag får ju hjärtfel av kärringen... Samma agerande!?!? Som när man svarar i en mobil? Eller får amerikanska tiggare inte heller ha mobil???

Spontan kryss...
Publicerat: 22 jan | | 1 kommentar

...blev det i lördags med bästis, förjävla kul! Vi sågs i stan för att enbart köpa hårfärg till mej och kanske en öl el tre. Det blev inte riktigt som vi tänkt oss. Vi råkade vinna 600kr (som vi delade broderligt) och med några drinkar innanför västen (jackan) så blev vi nog lite väl upprymda och bestämde oss för en liten tripp på havet. dock hade dom stängt telebokningen men det stoppade oss inte så med 45min till godo slängde vi oss in i en taxi och skrek gasa till chauffören. men, väl framme så var det specialkryss och det var väl ganska bra att dom inte hade biljetter kvar för det var bara, och ja, jag menar bara gubbar som skulle Me. hej whiskykryss. den lilla kvinnan hade däremot biljett till kryssen som gick 8. att den kostade oss 467kr och inte skulle vara framme fören 19 dagen efter bekymrade oss inte ett dugg. vi spatserade upp till folkungagatan, tog ut alla våra pengar, köpte deo, tandborstar, tandkräm och ipren och satte oss sen på ärtsoppestinkande krog, beställde grogg och väntade. Japp, vi hade skitkul! efter att vi lugnat oss efter chocken som vi båda drabbades av när vi öppnade dörren till vår hytt vill säga. en våningsäng och ett bord. var är toan? vart är dörren till toan? Nope, fanns inte! som en cell utan toa. fanns inte på kartan att vi dagen efter skulle behöva bajsa i en korridor så snabbt och lätt bytte vi hytt. Sen hade vi kul! Vi drack småflaskor i smyg, dansade massor, blev tillsagda av vakter att vi kanske inte behövde skrika, drack goda drinkar och vi dansa lite mer. Skitkul och så jävla värt ångesten dagen efter när vi insåg att det var 10 timmar kvar tills vi var framme. Så värt!

Måndagar suger?
Publicerat: 21 jan | jag...då | 1 kommentar

Eftersom många tycker att måndagar suger kamelrumpa så tänkte jag göra era måndagar lite lite bättre. Det blir en kolla-in-dom-hära-hottingarna-måndan! Får se om det blir varje måndag (eftersom jag är värdslasämst på att komma ihåg saker gällande bloggen) men det kommer iaf att bli idag!
Så, här har ni!!
 
Hottisar!
 
 

Flååååt...
Publicerat: 21 jan | jag...då | Ordet är ditt

...nu blev det ju sådär, igen...att jag inte skrev på länge men nu har jag iaf en jävla giltig anledning. Jag har ju lixom jobbat! Massor. Och så har jag pluggat, en del, och druckit öl, lite. Så, nu är det en annan Helene som skriver. Eller ja, alltså det är klart att det är samma men denna Helene är lite lite mer vuxen än den förra. Tror jag iaf, men det känns så. Det känns bra, det känns som att det nog var på tiden.