Haft en bra helg. ...
Publicerat: 27 mar | jag...då | Ordet är ditt

Haft en bra helg. Vi såg film i fredags, var inne i stan i lördags och strosade runt, kollade i affärer, käka middag och bara trivdes. På kvällen var vi helt slut så vi bara mös i soffan och slötittade på tv. På söndagen var vi uppe hos svärisarna på middag. Svärfar grillade jäkla gott kött! Har pluggat i helgen me, vi har börjat med nytt ämne och denna gången är det Människan socialt och kulturellt. Jäkla bra ämne! Intressant som fan! Hade fresten betygsamtal i torsdags i Medicinska grundkursen och jag fick Vg! Det trodde jag faktiskt inte eftersom det har varit jäkla svårt. Så jag blev glad som attans! Trivs bra i klassen och för första gången känns det kul med pluggandet!

Dag 26 – Mina rädslor
Publicerat: 23 mar | 30 dagar 30 inlägg | Ordet är ditt

Att de jag älskar ska dö. Det är jag livrädd för ska ske.. Jag vill hemskt gärna dö först, tack!

Dag 25 – Mina bra sidor
Publicerat: 22 mar | 30 dagar 30 inlägg | Ordet är ditt

Haha, ja det beror ju på vem som svarar!! Men eftersom det är min blogg så svarar jag och eftersom det är min blogg har jag ju rätt! Mohahhaa!!
Jag är ärlig, jag är lojal, jag ställer upp och jag är kärleksfull. Jag tror alltid det bästa om folk och jag vill alltid det bästa för folk.
Allt det kan vara fördjävla dåligt också eftersom många är efterblivna as..
Jag skulle vilja att folk var mer ärliga, för då hade det varit lättare med så mycket. Jag hade en vän som blev arg om jag tyckte att en tröja tex i affären som hon gillade var ful.
Hon-Den här var ju fin, visst?
Jag-Nä, det tyckte jag inte.
Hon-Fan vad elak du är.

Eh, va?!?! är det hon som har gjort tröjan? Är det hon som har ritat modellen, valt färg? Nope!

Jag har också hamnat i bråk/tjafs för att jag står upp för mina åsikter. Och ja, jag säger vad jag tycker och då hamnar man ibland i situationer som inte gillas av andra. Det är synd, för det kan vara så att jag gillar dig som person men att jag bara inte gillar en grej du tycker.
Livet är för kort för att hålla på...visst!??!

Dag 24 – Det här får mig att gråta
Publicerat: 21 mar | 30 dagar 30 inlägg | Ordet är ditt

Jag skulle vilja skriva barn som far illa, krig, svält mm, men tyvärr har jag blivit avtrubbad. Dock kan enskilda personers livsöden få mig att gråta. Jag gråter till må-bättre-program på tv, när jag blir riktigt arg och frustrerad, när jag mår riktigt dåligt, när jag tänker på hur bra det hade kunnat vara utan mitt gamla liv. När jag tänker på de som inte finns i mitt liv längre, speciellt mormor och Petri. När jag hör vissa låtar spelas.
Jag är rätt tjejig ibland...

Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Publicerat: 20 mar | 30 dagar 30 inlägg | 1 kommentar

Jag slutade ju bara sådär, fast det inte var klart, som jag brukar göra! Men nu kör vi resten!

Det som får mig att må bättre..det är lite av varje. Det kan vara att jag får ett gulligt sms av Jonte, ölhäng i park på sommaren, bra på prov, yatzy (älskar att få yatzy!), åka bergochdalbana, gosa, priden, rosa bål..mm
Allt det (och massa andra saker) får mig att må bättre. En kram när jag är ledsen funkar också!

Främlingsfientlighet och idioter...
Publicerat: 19 mar | jag...då | Ordet är ditt

Klickade på en länk och hamnade på en blogg som drivs av en främlingsfientlig kvinna som skriver om en kvinna som blev våldtagen av flera män. Hela texten går i stort sett ut på att svartmåla dessa män och det land de kommer ifrån. Jag lider med kvinnan, det gör jag verkligen, men blir brottet större, hemskare, vidrigare av att det begåtts av män med annat ursprung än från Sverige? Är det så för många? Att det blir värre då?
Jag har också blivit våldtagen, dock av en svensk kille, ska jag då börja hata alla svenska killar? Vilja få dem dödade, spottade på? Nope! För det är inte folkslaget utan mannen som är ett svin.
Jag blir jävligt trött på att se folk skrika utvisning av alla, så fort en arab el muslim gjort något fel. Jag blir jävligt trött på att det "bara" är muslimer det är fel på medan thailändare, norrmän, kineser och tyskar är helt ok. Varför är det så? Är det verkligen så att alla muslimer är elaka, dumma i huvet och har knasig människosyn?
För de jag har träffat och pratat med har varit trevliga! Och de jag lärt känna på riktigt har det inte varit något fel på. Så har jag bara haft tur? Eller är det kanske så att jag har rätt?!?

Idag ska Jonte ut på galej..och jag får st...
Publicerat: 17 mar | jag...då | Ordet är ditt

Idag ska Jonte ut på galej..och jag får stanna hemma. Fast det gör inte så mycket eftersom pengar vi sparar går till massa bra saker! Då är en kväll på stan inget att hänga upp sig på! Så ikväll blir det tjejfilm och gotta ist..det funkar bra det med! Tjipp

plugghästen och kärleksplaner
Publicerat: 14 mar | jag...då | Ordet är ditt

Jonte brukar gnägga en hel massa nu för tiden. Ja, på riktigt så gnäggar han, men bara när jag berättar om hur det gått på prov..och eftersom jag ännu inte har fått några dåliga resultat så har det blivit en hel del gnäggande!! Haha!
Han har även polerat äpple ibland och tyckt att jag ska ta med mig till fröken..knäppo! Men han är stolt över mig, det syns..mitt lilla smetovisch! Ja, och tacka fan för det fresten när jag sliter om en dräng! Men nu är iaf medicinsk grundkurs slut och det tackar och bockar jag för, det var nämligen sjukt (haha,sjukt) svårt! Att lära sig om bakterier, bensår och virus är inte min grej, dessutom är det skitläskigt!
Vi har nu fått reda på att vi ska praktisera nästan hela maj, så jag hoppas inte att mina födelsedagsplaner går i stöpet..fast gör dom det får jag planera annat, det ordnar sig. Jag är inte så jäkla mycket för firande av mig själv iaf.

Vi, jag och Jonte, smider lite kärleksplaner. Tyvärr an jag inte säga något om det men det gör jag när det smidits klart!
Tjipp!!