Fortsättning..reda på våra praktikplatser ...
Publicerat: 27 apr | jag...då | Ordet är ditt

Fortsättning..reda på våra praktikplatser igår. Jag kommer till klaragården!! Blev så glad att jag nästan skvätte i brallan! Men som alltid finns det mörka moln..Marie i klassen som jag tycker så mycket om har inte fått någon plats alls. Jag maila och smsa rektorn om att vi isf kan dela på min praktik. Hoppas dom godtar det! Trots allt deras jävla fel att det strulat! Imorrn ska jag och Johan tatuera oss!! Sen ska vi till grönan och möta upp Peter, fia och Robban på femkamp. Så bra dag kommer det bli imorrn! Längtar! Tjipp!

Hänt mycket på sista tiden. Har skickat ma...
Publicerat: 27 apr | jag...då | Ordet är ditt

Hänt mycket på sista tiden. Har skickat massmail till alla familjemedlemmar om att jag är trött på att vara den enda som åker runt halva Sverige för att hälsa på dom. Det slutade med att mamma skällde ut mej för något som hände för 15 år sen, pappa sa att han inte hälsat på någon annan heller, syrran sa att ingen hälsade på henne heller när hon bodde här och mina två bröder som åkte upp till sthlm helgen efter jag skickade mailet hörde inte ens av sig då dom var här, inte efter heller. Blir så jävla ledsen.. Sen har vi haft en massa strul i skolan oxå. Vi skulle haft en väldigt intressant kurs, människan socialt och kulturellt, men det slutade med att vi hade tre lektioner på tre veckor. Skit! Vi ville ju sitta och diskutera en massa, men tji fick vi! Nu har vi haft omvårdnad i tre veckor och inte lärt oss något nytt alls. Jo, vi fick åka in till sös och lära oss sätta kateter och ta blodprov, höll på att svimma! MEN..bra saker har oxå hänt. Efter mycket väntan och tjat fick vi..

Jag är så jävla trött på allt skit i skola...
Publicerat: 24 apr | jag...då | Ordet är ditt

Jag är så jävla trött på allt skit i skolan att jag kräks lite. Bara strul, inget planerat och vi i klassen blir lidande hela tiden. Skit!