Varför är det bara repriser på tv hela Jäv...
Publicerat: 19 jul | jag...då | Ordet är ditt

Varför är det bara repriser på tv hela Jävla tiden? Är det verkligen så satans dyrt att köpa in nya program? Å filmerna ska vi inte ens prata om. Beck, wallander..osv. Jämt! Hela tiden! Om och om igen! Begriper det ICKE! Det var mitt i-landsproblem för idag. Eller vänta.! Jag har ett vill..jag MÅSTE ha ny mobil! Tjipp!

rockhelgen i gbg...
Publicerat: 7 jul | jag...då | Ordet är ditt

...var grym! underbar, välbehövd, trevlig, fantastisk och magisk!! åkte ner i torsdags och bara bilresan är ju kalas. vi har kul i bilen jag å jonte, vi pratar och skrattar massor. stannade vid en vägkrog och jag blev lite mobbad för jag beställde kanske världens minsta laxbit..jonte den jäkeln tog raggmunkar och satt och mmmade hela lunchen. AS!! ;)
kom till pappa vid 5 och vid 7 åkte vi bort till Gunilla (pappas tjej) för att äta middag. med på middagen var även Gunillas son som var väldans trevlig. vi fick skaldjur..ojojojojoj vad mumsigt det var! å så några goda ostar på det, gott vin och roliga samtal..det gjorde kvällen suverän!
på fredagen åkte vi ut, bara jag, jonte och pappa till hönö.
  (ser ni sälen???)
 fina fiskare va!??!?
åt frulle på ett kafe, kollade i fiskboden och var i bokaffären (hutlösa priser!!).
åkte ut till pappas storebrors grav också. vi gör det ibland och även om jag aldrig träffade honom känns det bra, för då kan jag samtidigt "hälsa på" min faster och farfar. dom är begravda i malmö och hamburg.
hem igen och gjorde oss iordning för kvällens konsert..Maiden! träffade upp fernanda och patrik i stan och käkade middag och tog några öl med dom. sen vidare till ullevi. men vet ni.. först, innan vi gick in så satt vi och ölade lite utanför polisen.. POLISEN!! sjukt tufft! jag börjar gilla gbg mer och mer! men säg för fan inget till pappa för då mallar han upp sig!
nanda, patrik och roger utanför snuten!!
träffade min kusin därinne, stefan, som jag inte har sett sen vi var typ 12-13..såååå roligt! han och hans kompis + fru stod med oss hela kvällen. vi struntade i förbanden (bajs) så när vi kom in och hade köpt öl så var det dax! å oj vad bra det var! grymt! har sett dom tre gånger nu och jag måste säga att denna var bäst. vilken stämning..
       
det var kanoners!
efter konserten så drog vi bort till rockbaren..fy vilken hetta, men kul var det!
mongisar på rockbar..
efter rockbaren och massor med dricka blidde det mat i form av gatukök som intogs nere vid kanalen i sommarregnet..perfekt avslutning på en suverän dag!

lördagen tillbringades mest liggandes, i soffan, med cola.. på kvällen kom mina syskon och david och lasse. en barndomskompis och en nybliven vän till min stora lillebror.
hugo åkte iväg för att träffa en dam, pappa var på kajfest, david och lasse gjorde stan så jag jonte och henkan satt hemma, pratade och kollade på ufc, me like!

söndagen..ja oj vilken dag! jag å jonte åkte iväg till stan med älvsnabben för att sen fortsätta in mot ullevi för ÄNNU en konsert!

vi mötte upp peter och dg utanför polisen (göttans) och satt där innan det började.
polisen + öl = gbg
väl inne så mötte vi upp kusinen, brorsorna och david. å så började det!!
först ut var ju dom här tre banden som jag inte alls brydde mig så mycket om..eftersom inget av dom går upp mot metallica.
kusin längst fram, mongisar längre bak..
men det var bra, och det var kul och jo, jag gillar ju dom me..lite iaf!
mellan banden satt vi ner, drack vatten..no more öl lixom!

SEN BÖRJADE DET!!!!!!!! fyfanihelajävlavärldenshelvete va bra det var!! att se dom igen efter så många år å som jag längtat...sist var -92 var helt sjukt!

det var synd som fan att tess inte var där. även om vi inte pratar så hade det varit grymt att bara stå bredvid henne!
hela jag rös flera gånger och när jag tittade runt mig och ser hela jävla ullevi jubla, då var det nästan att det kom en liten tår.. det var så bra så bra som fan va bra det var!!!

vill ha mer, massor med mer!! kom snälla tebax snart....

midsommarn kom...
Publicerat: 6 jul | jag...då | Ordet är ditt

..å gick. en mumsig silllunch, nubbar, svärföräldrar som hälsade på, några kubbmatcher, sällskapsspel och bråk.
som det ska vara då.. typ! nä, men det är så tråkigt och jag vet att jag är en stor del i bråket, dock tyckte jag att det var en hetsig diskussion bara.. jag vet inte varför jag blir på sånt humör, eller jo, denna gången vet jag, fast det är ett inlägg för sig! vi hade iaf trevligt mesta delen och det gillas skarpt!

nästa år gör vi som vi sa från början att vi skulle göra..i hope!