Dag 21 – Mitt hem
Publicerat: 7 feb | 30 dagar 30 inlägg | 2 kommentarer

..är inte alls vad jag vill att det ska vara just nu. vi letar ju nytt boende jag och jonte, vi vill bo ihop och vi vill forma tillsammans. känns tråkigt att berätta om mitt nuvarande boende, så vi fokuserar på det nya.

det optimala skulle vara en trea i hägersten, johanneshov eller bredäng. bredäng?? tänker ni.. ja, jag har en liten crush för bredäng. det är mysigt och fint och lugnt, nära till vatten, stan, svärisar och svägerska och ja, jag gillar det massor faktiskt!
då mitt gamla liv var som det var så har jag ju bott lite varstans.. här e några där jag bodde längre.. Spånga, hjulsta, jakan, söder, bredäng, sätra, aspudden, telefonplan, brandbergen, farsta å så gubbis och norsborg.
spånga, jakan och hjulsta går bort eftersom det är på "fel" sida av stan, brandbergen går bort eftersom jag bara har dåliga minnen därifrån..(vilket är synd för där bor jannice..), söder går bort för dit vill inte jonte + att jag inte vill skaffa barn i stan, farsta gubbis å norsborg vill jag lägga bakom mig.. men dom andra alternativen funkar finfint!
synd bara att det inte finns några miljoner på kontot.. massa med synd är det faktiskt!!


Jannice

Fast där vi bor..är det faktiskt bra ;-)

Om du ångrar dig..så vet du att jag finns här day and night!!!URL: http://jannicejarpe.blogspot.com


Jenny

Jakan, fel sida om stan!? vad säger du!? Det är ju ni som befinner er på fel sida om stan ;oPURL: http://lilljempa.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?