Dag 22 – Det här upprör mig
Publicerat: 8 feb | 30 dagar 30 inlägg | 3 kommentarer

oj.. vänta, ska ta en cigg å fundera..återkommer om en stund!

tillbaks..nu kör vi! det finns massor med saker som gör mig upprörd, det finns massor med saker som gör mig både ledsen och upprörd och som jag vill förändra och göra bättre..här är min lista!

Hemlöshet - har man varit i den sitsen förstår man att nåt måste göras, nåt måste till. jag skulle (i min drömvärld) ta slottet och göra det till härbärge. hemlösa skulle själva kunna få måla och göra sängar, fixa och dona och göra om. Det fattas mycket för att de hemlösa inte ska finnas. det måste till fler ställen och fler insatser!!

Barn som far illa - samma sak där, det måste till mer folk som gör något. Det finns massor med barn som inte har ett ordentligt hem, som inte har mat för dagen, som inte blir omhändertagna. och nu pratar jag bara om sverige!
men..jag tycker att adoption borde vara billigare.. samma regler för de som adopterar så att inte vem som helst bara kan ta hem ett barn, men det borde vara billigare så att fler kan hjälpa till!

Hbt-frågor - att inte hbt-personer har samma rättigheter som heterofolk gör mig så jävla ledsen!! jag fattar inte varför och jag tycker att när det är 2011 så borde det inte vara nåt problem längre. men fortfarande så misshandlas dom, har inte samma adoptionsrättigheter och kan inte gifta sig var som helst. jag vill att acceptansen ska byggas upp, jag vill att alla ska ha samma rätt till allt och jag vill inte att det ska vara vi och dom-mentalitet. jag vill att folk ska tycka att det är ok och jag hatar när snubbar säger, jag tycker att det är ok med bögar, så länge dom inte rör mig.
varför skulle dom göra det din uppblåsta jävla idiot??? som att bögar går runt med stånd 24/7 och bara väntar på ett tillfälle att stoppa in den?? vansinnigt!!
att inte hbt-folk har accepterats helt ut är både pinsamt och helt jävla galet!!

Psykvården - MÅSTE förändras!! det finns så många som inte mår bra, har en psykisk sjukdom, inte kan jobba och som inte alls gillar livet. pengar måste läggas på detta och samma här, acceptansen måste öka! De inom psykvården måste kunna se varningsflaggor och göra något innan det är försent. Jag kom in två gånger till akutpsyk efter jag hade försökt ta livet av mig. första gången släpptes jag ut efter 6 timmar, andra efter 10. första gången hittade polisen mig nere vid bergsundstrand, men uppskurna handleder, massa sprit och droger i kroppen och med ett avskedsbrev bredvid mig...sex timmar senare var jag "ute" igen. andra gången hade jag blivit hämtad av polis. hela västerbron stängdes av och där var polisbilar, ambulans, brandkår och räddningsbåtar hade körts fram. jag stod på fel sida räcket längst upp på västerbron. hög som fan och ville hoppa. 10 timmar senare var jag ute på stan igen.. tredje gången (gillt), hade jag ännu en gång skurit upp mina handleder, tagit en överdos och hittades i ett badrum hos en dåvarande bekant. DÅ tog dom mig på allvar! jag ville så gärna dö, men lyckades inte. (jag har utnämt mig själv till världens sämsta självmördare!)
hade dom gjort nåt på psyk tidigare så hade jag sluppit två månaders helvete. då hade jag kunnat få hjälp tidigare. jag hade faktiskt kunnat lyckas med mitt självmord..

SD - att ett nazistparti..ja ok, vänta. att ett parti med anknytning till nazistiska grupper, kommer in i riksdagen är ett skämt!! hur i helvete tänker folk?? och med vad? ska vi satsa på de svenska traditionerna och sederna? bevara den svenska kulturen? vilken jävla kultur?? taco på fredag och julen??
men ät sursrömming då!! men ät då för fan inte pizza eller tacos, fira inte jul eller halloween! döp inte era ungar till cassandra och lucas. jag blir så jävla trött!! varför är inte alla lika mycket värda? varför ser folk ner på andra för att dom pratar med brytning`eller har mörkt skinn? jag begriper det inte alls och jag fattar inte hur folk tänker!

sådär, det var lite iaf.. kanske lägger in mer sen men klockan är faktiskt bara sju på morgonen..

Dag 21 – Mitt hem
Publicerat: 7 feb | 30 dagar 30 inlägg | 2 kommentarer

..är inte alls vad jag vill att det ska vara just nu. vi letar ju nytt boende jag och jonte, vi vill bo ihop och vi vill forma tillsammans. känns tråkigt att berätta om mitt nuvarande boende, så vi fokuserar på det nya.

det optimala skulle vara en trea i hägersten, johanneshov eller bredäng. bredäng?? tänker ni.. ja, jag har en liten crush för bredäng. det är mysigt och fint och lugnt, nära till vatten, stan, svärisar och svägerska och ja, jag gillar det massor faktiskt!
då mitt gamla liv var som det var så har jag ju bott lite varstans.. här e några där jag bodde längre.. Spånga, hjulsta, jakan, söder, bredäng, sätra, aspudden, telefonplan, brandbergen, farsta å så gubbis och norsborg.
spånga, jakan och hjulsta går bort eftersom det är på "fel" sida av stan, brandbergen går bort eftersom jag bara har dåliga minnen därifrån..(vilket är synd för där bor jannice..), söder går bort för dit vill inte jonte + att jag inte vill skaffa barn i stan, farsta gubbis å norsborg vill jag lägga bakom mig.. men dom andra alternativen funkar finfint!
synd bara att det inte finns några miljoner på kontot.. massa med synd är det faktiskt!!

detta blidde det...
Publicerat: 6 feb | jag...då | Ordet är ditt

..idag när vi var å shoppsade!

megafin! den fanns i lila men fast jag försökte hypnotisera jonte till att köpa den så funkade det inte.. ;)

denna köpte jonte utan att jag ens var med i affären.. he knows me oh to well!!

"men såklart ska min prinsessa ha en rosa mobil".. å ja, det är ju såklart att jag ska!!

så detta blidde det å fasiken va nöjd jag är!!

Dag 20 – Mina dåliga sidor
Publicerat: 6 feb | 30 dagar 30 inlägg | Ordet är ditt

lat, besserwissrig, envis, tjatig, mammig, otålig, dålig vinnare..

kan inte komma på fler nu men kan lova att de finns!

Dag 19 – Detta ångrar jag
Publicerat: 5 feb | 30 dagar 30 inlägg | Ordet är ditt

men oj..
jag ångrar en massa saker.. jag ångrar att jag inte gick ut gymnasiet, att jag började knarka, ångrar allt dumt jag gjort mot min familj och vänner, att jag gjort mig själv illa..

jag ångrar mycket iom knarkandet, att jag gjorde så jävla dumma val och beslut. sånt som andra inkl jag själv fått lida för..

jag ångrar mycket de sista orden jag sa till Petri innan han dog, det ångrar jag ofta..

blir så jävla ledsen...
Publicerat: 4 feb | jag...då | Ordet är ditt

... detta läste jag häromdagen..
allvarligt, hur i helvete är folk funtade?? nu hände detta tack och lov "bara" i en affär, men det är fan ta mig en affär för mycke!!
inte nog med att tidningen fick ställas bakom ett skydd som dom annars bara gör med porrtidningar..nä, dom satte ett plastöverdrag på den oxå, så att inte ungar skulle bläddra i den!!!

så nu får man inte se lyckliga par längre??

fy fan för idiotiska jävla skithögar!!!

Gaygalan!!
Publicerat: 4 feb | jag...då | Ordet är ditt

om 10 dagar smäller det! då öppnas portarna..eller dörrar? på cirkus och jag och johan ska glittra på gala!!
sitter och kollar in glittrande smycken för en billig peng på tradera, och jag tror att jag, om jag vinner allt jag budat på, kommer vara den som glittrar mest!
fast, eftersom johan alltid stjäl mina glittriga saker, så kommer han kanske vinna! hm, jag får gömma en del i fickan å ta på det under ett toabesök innan själva festen börjar!
 
ja, festen ja. vi trodde att bara speciella, kändisar och annat viktigt folk, skulle få vara med på efterfesten.. så jag å johan har diskuterat fram och tillbaks om vi skulle försöka hoppa över in till festområdet, eller kanske bara ta en taxi till patricia för att festa vidare..
MEN!!!
nu är det ju så, och så står det tom om man tittar liiiite mer nogrannt på ticnet, att ALLA som har biljett får komma på efterfesten!!
HAJA GLÄDJEN OCH HARMONIN!!!!
när johan såg det igår så fick vi båda lite åt nerverna till, blev en aning svettiga och jag kände yrseln komma!!
skor!! kläder!! smycken!! glitter!!
så mina närmsta dagar kommer bli glitterletandes..så ni vet!

har lixom..
Publicerat: 4 feb | jag...då | Ordet är ditt

inte skrivit så mycket alls på sista tiden.. men lite har ju hänt.
haft jontes kusin + man här i en vecka, det var skitkul att träffa dom, det var ju i finland när dom gifte sig sist.. finland i mitt hjärta!!
haft nenne + svärisarna uppe på middag, blidde miso (hur stavas det då??) -soppa och sushi, fy fan va tradigt det var att göra sushi till 5 pers!! men, jag förlorade ju floskeltävlingen på semestern i thailand, så då lovade ju jag, eller blev jag tvingad? jaja, middag utlovades iaf! och eftersom jontes pappa tommy har tjatat i oändlighet att jag ska göra sushi, så fick det bli det! gjorde även cheesecake till efterrätt! skiiiiiitgott och mumsigt!! första gången jag gjorde det! im the booomb!!
efter middagen så spelade vi nya stockholmsspelet.. men dra åt pipsvängen va kul det är!! jag å tommy förlorade mot jonte, nenne å gullan.. men det måste ha varit för att dom fick superlätta frågor, hela tiden!
sthlmsspelet i mitt hjärta!!

Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Publicerat: 4 feb | 30 dagar 30 inlägg | Ordet är ditt

ja men vi kör igång den där 30 inlägg på 30 dagar igen.. se det bara som en liten pause!

min bästa födelsedag.. måste ha varit när mormor va me när jag var liten för hon kom med hela sin vita volvo fylld med presenter! jämt! till jul började hon lassa av i oktober.. hon var lite knasig när det gällde sånt!
förrförra året var också sjukt bra! hade bjudit hem några vänner till mig, jenka hade med sig tårta och jag hade gjort massa bål.. det bubblade i glasen och livet var rätt jävla kalas!
då ringer det på dörren..
jag trodde att det var en barndomskompis eftersom hon var den enda som saknades.. döm om min förvåning när mina 2 lillebrollor står ute i trappen!!!!!!!!
jag höll ju på att få hjärtsnurp! ja började böla tom! var tvungen att känna på dom eftersom jag trodde att jag såg i syne..helknasigt och otroligt underbart!!
då hade dom kört upp, en bor i Lomma å en i Halmstad, för att fira sin syster på födelsedan! kan det bli bättre?? knappast...