helgen har..
Publicerat: 27 sep | jag...då | Ordet är ditt

...varit bra! vi har varit å storhandlat, ätit hämtmat, eftersom det varit löning å då får man d. hamburgare på fredan, jontes val, å thaimat på lördan, mitt val. ja jonte å nenne har varit å plockat svamp, det var hur mysigt som helst att gå runt i skogen i några timmar, blidde inte lika mycke som förra året men det blev en del. igår var vi å handlade på billighetsaffären..i like! sen blidde det söndagsmiddag uppe hos svärisarna, mumsigt värre!
vi satt å snacka en hel del om thailand, å jontes pappa retas med mig, som fan, att jag måste ta spruta, eftersom han vet att ja är sjukt spruträdd. smärtan bekymrar mig inte, det är själva sprutan som ja hatar! så nu säger han varje gång vi ses att sprutan e skitstor, å att han kanske måste vara med å filma..hahha!! jontes mamma ska göra det, hon är sjuksyrra, så det känns jäkla bra! har sagt till henne att säga till max en dag innan så ja slipper bli hysterisk!
å pass måste vi fixa me! det hade ja fan glömt bort.. ja det måste fixas pronto!

jag hoppas...
Publicerat: 24 sep | jag...då | Ordet är ditt

..att dom som inte röstade som mig, nån dag drabbas av det som jag har, för då vet ja att ni kommer ångra skiten ur er!
å ja, jag vet att alla får tycka å tänka å rösta som dom vill, det är inte det, men ja skulle vilja att fler röstade med hjärtat ist för plånboken... det är vad ja hoppas om om fyra år.. eller snart om det skulle bli omval. att alla tänker till.. för som fina kloka Sara skriver så är det vi som inte mår bra som drabbas.. fast det är klart, mycke vill ju alltid ha mer!

bäst på länge!
Publicerat: 24 sep | jag...då | Ordet är ditt

http://ladydahmer.blogg.se/2010/september/utkast-sept-20-2010.html

blir tokig!!
Publicerat: 17 sep | jag...då | 1 kommentar

på det där forumet ja snackade om innan så är det en i mina ögon tant..50..som heeela tiden säger att hon inte ska rösta på sd, men att hon inte gillar andra partiers invandrarpolitik. hon tycker att det är hemskt att invandrare överhuvetaget e här och grämer sig över att svenska barn nu bryter.. vet inte vart hon hört det, men men.
först kommer det fram, eller, hon sa det själv, att hennes svärfar satt i koncentrationsläger.. say what!??! när ja frågade henne hur hon då kunde sitta å förespråka sd, så tyckte hon att det var skillnad. men själv tycker ja bara att man e ännu mer dum i huvet!
sen, så har hon mailat en av de som oxå hänger på forumet..han är emot sd. å han la tillslut ut hennes mail så alla kunde se.. hon skrev att hon personligen säga att hon inte gillar muslimer pga deras tro, att dom har samlevnad med barn, misshandlar och dödar kvinnor..

WHAT THE FUDGE?!?!?!??!???
Så, nu raderade hon allt det hon skrivit innan. att hon tog illa vid sig när ja sa att hon var rasist..skojar hon??!?!
att det finns såna här vidriga hemska människor gör mig illamående!!

men men. ja vet inte jag, allt detta snacket från sd, deras anhängare, eller som vissa, bara sitter å försvarar deras politik men som aaaabsolut inte ska rösta på dom! ja blir galen.. ja blir så jävla ledsen!

kokar av ilska...
Publicerat: 17 sep | jag...då | 2 kommentarer

...har jag gjort de senaste dagarna. är inne på ett forum och pratar med folk som absolut ska rösta på sd. anlednigarna till att dom ska det är ju för att det kommer komma in 100 000 invandrare per år om inte sd får bestämma.. sen finns det en som inte vill att tjejer ska bada med burka i "hennes" bassäng, därför får sd hennes röst. nu vet ja inte, eller jo, det gjordes en liten undersökning om att de flesta som ska rösta på sd var unga lågutbildade män, så jag antar att dom båda är gifta med en sån. men vad vet jag?
hemskt är det iaf! svinigt och förbaskat läskigt också! jag begriper inte hur det kan undgå folk som ska rösta på dom att de faktiskt ljuger om siffror och det värsta av allt.. 51 st av de i partiet har vit-makt sympatiseringar. så jaha, ni vill ha en jävla nazist som statsminister?? det luktar lite 1939 tycker ja..

pojkvännen sa igår, när ja igen ville berätta om vad som hade hänt på forumet, att ja, hjärtat jag vet att du tycker att dom e svin, du har sagt det nu!
fast, det tåls att upprepas!! kanske inte just till pojkvännen, varje dag, flåt hartland! men till övriga sverige ska det sägas varje dag, hela tiden..jämt!!

ja skiter i vad folk röstar på, gå du å rösta blått om du vill.. ja bryr mej inte om dina värderingar.. men röstar du på sd, då säger ja tack å hej!

sen sista, vill ja bara säga ang vuvuzelakonserten igår på plattan, som ja missade pga kollektivåknings-demoner i huvet som är jävligt irriterande, så var det så jävla bra!! jo, jag är för ett demokratiskt samhälle, jag är för yttrandefrihet.. men jag är medmänniska också, och kan därför inte tillåta att den står en fd nationalist och vit-makt sympatisör och snackar om hur han vill stänga gränser å ljuger om siffror. jag kan inte tillåta att det står nån å snackar som tycker att homosexuellas rättigheter ska ändras så att dom varken får gifta sig eller adoptera bebisar. så, tack alla ni som var på plattan igår!!! nazister ska inte höras, dom ska tystas!!!!

vinn babouchka/matreshka...
Publicerat: 16 sep | jag...då | Ordet är ditt

... på apans blogg!!
http://guldgris.wordpress.com/2010/09/12/tavling-vinn-en-babouchka-fran-trull/

vänstern...
Publicerat: 15 sep | jag...då | Ordet är ditt

..snart blir ni en röst rikare!

å ni som inte tänker rösta, elelr ni som tänker rösta blankt.. snälla gör inte det. rösta hellre på nåt pytteparti, vad som helst som gör att det går sämre för sd!
pliiiiiiiiiiiis

göra en betnér...
Publicerat: 14 sep | jag...då | Ordet är ditt

...funderade ja på.. men eftersom han redan gjort det å han gör det sååå mycke bättre, så får ni ta del av hans ist!!
http://www.magnusbetner.com/2010/04/sverigedemokraterna-del-1/

obs.. finns fler delar!!

nä, ja e inte dum i huvet..
Publicerat: 14 sep | jag...då | Ordet är ditt

..så därför får inte..INTE sd min röst!!
det finns en tjej som skriver en blogg.. hon är tvåbarnsmamma, 21 år, bor i nån avlägsen håla och hon gillar minsann sd. men hon kan inte svara på mina frågor och funderingar kring hennes val..
http://motherhood.blogg.se/index.html.. hennes blogg.
ja begriper inte att man som en sunt tänkande människa kan få för sig att överhuvudtaget ens fundera på att rösta på skiten.. det går inte! det är lixom omöjligt!! skulle ja gå ner till valstugan å lägga min röst å föra min penna mot sd.. då skulle ja ant få en innre kramp å kanske tom liten släng av hjärnblödning.. hajar ni inte att det bara är en bunt idioter som finns i sd????? å ja..summan blir ju då att DU är en idiot som röstar på dom!! gaahhh!!!

jävla patrask...
Publicerat: 2 sep | jag...då | 5 kommentarer

...å jävla skit!!!

nä tack ,ja e inte dum i huvet!!!!!!!!