självmordet...
Publicerat: 14 okt | jag...då | Ordet är ditt

..på flashback har det ju skrivits om en del, dock inte alls så mycket som ja trodde att det skulle göra.. varför vet ja inte. jag läste igenom tråden som M skapat, läste allt å tryckte såklart upp en länk å såg honom.. det skulle ja inte ha gjort! jag fick upp en sida med massa små bilder, å fast ja bara klickade upp en där han höll på att fixa med snaran, så är det fortfarande, några dagar efter, som en stor klump i magen. jag tittade inte för att ja ville gotta mig, jag tittade enbart för ja ville se om det var nån jag kände. då visste ja inte vad han hette eller hur gammal han var. å eftersom jag har en killkompis som har försökt ta sitt liv ganska nyligen, så klickade ja.
klickade även upp länken till hans facebook konto.. å hans blick sitter som fastklistrad i huvet på mig..
många skriver att " jag har sett massa skit på nätet men detta berörde mig mycket". så är det för mig me.. nu är inte ja tjejen som hänger på rotten.. men man ser ju skit iaf.. men detta kom så nära på nåt sätt..
han satt hemma, bestämde sig för att dö, å var kanske så ensam att han bara hade anonyma "kompisar" på nätet med sig. å han gjorde det..han klarade av att lägga snaran runt halsen å låta den strypa honom. hajar ni vilken kraft det måste finnas i honom då? vilken jävla beslutsamhet??

jag är ju självutnämd som världens sämsta att begå självmord.. sjukt dålig! har försökt allt ja vågat, men inget funkade.. jo, ja var ju borta en gång, men fick hjärtlung räddning i ambulansen.. men inte ens då funkade d..
piller å massa vatten var en favorit ett tag.. men icke! hans viljestyrka, att inte börja dra i snaran.. otroligt!

så jag hoppas att han har det bättre där han e nu, är glad att han lyckades med det han ville.. men ja e arg på honom för att han utsatte folk på nätet.
NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?