Tävling!!
Publicerat: 29 okt | jag...då | Ordet är ditt

tävla här å vinn ett skal till i-phone!

homosexuellas rättigheter...
Publicerat: 25 okt | jag...då | 2 kommentarer

...är konstigt nog inte en självklarhet i alla länder. visste ni att homosexualitet är olagligt i 70 länder????? vansinningt!! även här i landet lagom är vi inte så bra som vi kan vara.. på onsdag så uppmärksammas hbt-personer och vill ni så kan ni gå med i en grupp på facebook som heter "bär något lila för att säga en självklarhet". bakom initiativet står Mickael Kazarnowicz, aktiv inom RFSL. vill ni inte gå med eller om ni inte har facebook så bär nåt lila iaf!!

så jävla ledsen...
Publicerat: 23 okt | jag...då | 3 kommentarer

...blir ja när jag läser detta..fan å jävla helvete!!
har världen verkligen inte kommit längre än såhär? fattar folk inte att alla, oavsett sexuell läggning är exakt lika mycket värda??!? vill bara att de hundra uthängda kommer hit, fort, så dom kan få vara här. få hålla handen med den dom tycker om, få vara som dom är och få vara den dom är.

bubbel, brudar...
Publicerat: 22 okt | jag...då | Ordet är ditt

bebissnack, bröllopsprat, blommor å boxertrosor!!!

gillar min B-gårdag!!

om ni vill...
Publicerat: 22 okt | jag...då | Ordet är ditt

...följa min blogg.. gör det HÄR!!

är så jävla...
Publicerat: 21 okt | jag...då | 1 kommentar

...glad!!!!
ikväll blire bubbel!!

Gaykryssen å Thailandsresan...
Publicerat: 19 okt | jag...då | Ordet är ditt

...är det som lockar mest just nu.. eller ja, det är ju det som kommer locka mest tills det är över..
22 dagar tills kryssen å 44 dagar tills vi drar till soliga stränder å bad å goda drinkar å elefanter.. jo, en måste ja få gosa! å kanske kanske ska ja tatuera mig där, å ja såklart på sista dan! har redan mootivet, nu är det bara placeringen ja måste bestämma mig för!
hur som helst så längtar ja så in i helskotta!!

panikångesten..
Publicerat: 19 okt | jag...då | Ordet är ditt

...greppade tag om mig igår. fan fan fan!!!

ja var så satans taggad, ville så jävla mycke, men icke! hade två timmar på mig tills avfärd, men då gick det plötsligt inte att vara sådär glad som jag hade varit under hela helgen. ja skulle in till stan igår för att ääääääntligen få skriva på mitt förstahandskontrakt. mitt allra första förstahandskontrakt! jo, ja vet, ja e kanske lite för gammal för att det ska vara mitt första, men eftersom ja har ett gammalt liv i kappsäcken så är det så nu. du tror väl inte att man kan få ett förstahandskontrakt i sthlm hur som helst?? nä, antingen måste du stå i kö i 345623 år, eller..så börjar du knarka, bor lite på gatan, knarkar lite mer, försöker ta livet av dej å sen..när du varit utan knark i några år.. DÅ kan du få skriva din namntecning på ett papper som det står förstahandskontrakt på.. alltså..den snabbaste vägen av de två är att börja å sluta knarka.. inte den smartaste dock!!

nu har ja ändrat tiden för påskrivningen så att min soc-gubbe kan följa med in, å jonte kan följa med dit. för eftersom mitt huve inte är i sin ordning så fixar jag inte det själv. dumt, tråkigt.. fan!

självmordet...
Publicerat: 14 okt | jag...då | Ordet är ditt

..på flashback har det ju skrivits om en del, dock inte alls så mycket som ja trodde att det skulle göra.. varför vet ja inte. jag läste igenom tråden som M skapat, läste allt å tryckte såklart upp en länk å såg honom.. det skulle ja inte ha gjort! jag fick upp en sida med massa små bilder, å fast ja bara klickade upp en där han höll på att fixa med snaran, så är det fortfarande, några dagar efter, som en stor klump i magen. jag tittade inte för att ja ville gotta mig, jag tittade enbart för ja ville se om det var nån jag kände. då visste ja inte vad han hette eller hur gammal han var. å eftersom jag har en killkompis som har försökt ta sitt liv ganska nyligen, så klickade ja.
klickade även upp länken till hans facebook konto.. å hans blick sitter som fastklistrad i huvet på mig..
många skriver att " jag har sett massa skit på nätet men detta berörde mig mycket". så är det för mig me.. nu är inte ja tjejen som hänger på rotten.. men man ser ju skit iaf.. men detta kom så nära på nåt sätt..
han satt hemma, bestämde sig för att dö, å var kanske så ensam att han bara hade anonyma "kompisar" på nätet med sig. å han gjorde det..han klarade av att lägga snaran runt halsen å låta den strypa honom. hajar ni vilken kraft det måste finnas i honom då? vilken jävla beslutsamhet??

jag är ju självutnämd som världens sämsta att begå självmord.. sjukt dålig! har försökt allt ja vågat, men inget funkade.. jo, ja var ju borta en gång, men fick hjärtlung räddning i ambulansen.. men inte ens då funkade d..
piller å massa vatten var en favorit ett tag.. men icke! hans viljestyrka, att inte börja dra i snaran.. otroligt!

så jag hoppas att han har det bättre där han e nu, är glad att han lyckades med det han ville.. men ja e arg på honom för att han utsatte folk på nätet.

Betnér...
Publicerat: 7 okt | jag...då | 3 kommentarer

...va jävla bra igår!! fan, han prickar lixom rätt å säger bra å tycker fint! å jaaa, han e ju snygg som in i fan me.

men han pratade om ledsensminkade clowndvärgar så ja hade en i huvet sen hela kvällen.
jag är rädd för dvärgar..

född å död...
Publicerat: 6 okt | jag...då | 2 kommentarer

....
vet inte riktigt.. har egentligen inte nåt bra att säga..
igår föddes en liten flicka. flickans föräldrar är våra kompisar. allt hade gått bra å alla är glada!
igår dog en liten bebis. bebisens mamma är min barndomskompis. det hade blivit något fel och idag ska hon in för kejsarsnitt..

dagen började kalas..sen blev allt grått å skit..