skäris igår..
Publicerat: 29 nov | jag...då | 2 kommentarer

..blidde det. med jonte, nenne å tessan. handlade det sista..eller nä, jag har snus kvar.. men annars är det färdighandlat å fixat inför resan..nä, fan..nu ljög jag igen..ska ju växla pengar me. å så ska jag hoppas på att min vita bh som jag vann på tradera kommer fram innan vi åker. vann en, i min storlek (jippie!) och betalade den igår kväll, så jag hoppas att den kommer fram innan torsdag. har lixom ingen vit å vilel inte lägga ut typ 400 på en nu när jag sparar allt jag kan till resan. men för 124 ink frakt var det ett klipp! jonte gjorde oxå ett klipp igår, jag hittade ett par gråa shorts som var superfina, å han frågade vad dom kostade, fanns bara ett par kvar.. å en hundring skulle dom ha, så det var ju taget!!
nu är det inte alls långt kvar tills jag får stå med tårna i sanden..fy fasiken va ja längtar.. å fy fasiken vilken resfeber jag har!!

lucke

Hejsan! Anmäl dig till dagens blogg om du vill :PURL: http://modegrabben.blogg.se/


torpartanten

Vill du vara med och tävla om att bli dagens blogg via min Julkalender? Nya bloggar utses varje dag fram till jul med start 1/12! Kommentera ett av min inlägg, håll sen utkik om just din blogg döljer sig bakom en av luckorna! God Jul!URL: http://torpartanten.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?