11 gonatt..
Publicerat: 22 nov | jag...då | 3 kommentarer

..kvar nu! å jag längtar som en tok!
ja tror inte riktigt på att jag ska dit.. att jag ska få åka förstaklass till paradiset! kommer inte att tro på det förren jag är där, det vet jag, det blir lixom för mycket i huvet att ja ska till det där stället som bara finns i tidningar eller i filmer.
det är inte sånt som händer mig, det är sånt andra gör..å jag är hemma och avundsjuk på..
igår när vi skulle sova sa jonte att jag om nån är värd denna resan. det är svårt att ta in, svårt att förstå, för varför ska lilla jag få allt detta bra? då känns det som att bubblan ska spricka, som att allt är för bra.. så är mitt liv just nu.. lite för bra.. men i love it!!
                                                   
nu är det min tur att bara njuta.. med världens finaste fästman, med världens finaste svägerska, med världens finaste svärföräldrar!! så nu åker jag snart till en sandstrand med palmer å blått hav.. till solstrålar å ananasdrinkar!!

saris leopardis

Underbart!! Så avis, fast inte på flygresan- men ser ju att ni ska åka förstaklass så det lär ju vara lyxigt och härligt! =)URL:


Helene

mm, ska bli så förbannat härligt! fast det är väl inte mer än rättvist att du e lite avis, har ju vart avis på dig på dina senaste resor!! ;)URL:


saris leopardis

hi hi.. jamen Thaaailand!! Oj oj oj liksom!! Vem drömmer inte om det. Men finns stränder som ser ut så i Grekland också, men skulle haft körkort och hyrt bil.. och det har man ju inte, så får bli dom steniga gråURL: http://leopardhonan.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?