ja men jaaaaaaa............
Publicerat: 21 maj | jag...då | Ordet är ditt

.......ja vet att ja lova å skriva massa me mycke, men nu har det kanske inte blivit så. men sa till mig själv, el nä, ja sa det högt, att ja skulle skriva idag, å enbart eftersom ja skulle skriva om att jonte igår fick en fågelskit i huvet, som droppade ner på tröjan!! haha!! uäck!! så, nu har ja gjort d!

har fyllt år me.. mamma ringde men ja fick inge present.. pappa satte in pengar, men ringde inte.. mina brorsor ringde, men inte syster... jag har en väldigt dysfunktionell familj.. men det funkar bra iaf eftersom jontes familj e som ett lapptäcke! våra familjer e verkligen så olika som det går... min fam ses på julen.. å då först me en förälder å sen den andra.. jontes fam ses lite då å då.. söndagsmiddagar mest. det är fan najs, fast ja skulle inte klara av att träffa min fam så mycke.. jo, hugge, men det är ju bara för att han e som jag. min äldsta lillbrolla å jag var superdupermegatajta...sen började ja knarka å va dum i huvet. nu hörs vi ibland å ses ibland.. lite tråkigt är det, men men.. är det så att man kanske har vant sig? att det är såhär det är å kanske alltid kommer att vara? tills jag får en egen familj.. alltså jonte å jag + typ två..

jaja, min föddelsedag + firande vart kalas iaf! va sjuk på födelsedan så firandet blidde en vecka senare, me vin i tanto..öl på medis å dans på Ett ställe. ett ställe va sjukt roligt! dom hade ett litet dansgolv, lite undangömt, där va vi! å det var som att va på ibiza + finlandsbåt! det spelades schlager, mmmbop, bon jovis hits å 90-talshögstadiepop... ja dansade så svetten lackade å hade urkul!!
ett besök på greken efter va den bästa avslutningen!

ikväll ska vi upp till svärisarna å fira farslan som fyller år...hoppas på grillat!!

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?