så där ja...
Publicerat: 30 maj | jag...då | Ordet är ditt

...efter en helg av ikea, nyupphängda gardiner, ny hallmatta, fixande me blommor på balkongen, filmlörda, lördagsgodis, en dålig melodifestival..så vann ja tom lite pengar på elitloppet me!! inte alls mycke, men kul å vinna ju!! fast det är ju lite synd att ja inte satsa massa pengar... men men..

dom ringde från hundar utan hem idag å nästa månda kommer det voffsingar från irland å då kanske ja ska ta hand om en.. va ju ett tag sen ja va jourhem men ja har längtat som attans efter en liten vovve att gå ut me å att gosa me!

å idag har tankarna gått till mamma som åkt upp till linköping.. men mer om det en annan dag!

hej hoj

fy fasiken
Publicerat: 25 maj | jag...då | Ordet är ditt

..va det regnar!! skulle det inte va sommar nu??
pratat i tel me en vän som har det skitjobbigt, han e sjuk men dom vet lixom inte vad det är som e fel.. bajs!
hoppas det blir bättre efter operation på månda!

välja rätt..
Publicerat: 24 maj | jag...då | 3 kommentarerhar fått ner bröllopsklänningarna till 6 st.. tror ja..
dom som e svarta på bilden kommer va lila..

å så ska..
Publicerat: 24 maj | jag...då | Ordet är ditt

...såklart soc strula.. igen! ja e så förbannat jävla trött på att gå på soc.. ja kollade häromdan efter jobb, men hittar inget som funkar.. ja e ju knäpp i huvet å kan ju inte ta vilket jobb som helst, + har en bakgrund som gör att ja inte ens FÅR ta vilket jobb som helst, å det suger röv.. som fan! så ja får väl gå hemma å lalla ett tag till då..

ja men jaaaaaaa............
Publicerat: 21 maj | jag...då | Ordet är ditt

.......ja vet att ja lova å skriva massa me mycke, men nu har det kanske inte blivit så. men sa till mig själv, el nä, ja sa det högt, att ja skulle skriva idag, å enbart eftersom ja skulle skriva om att jonte igår fick en fågelskit i huvet, som droppade ner på tröjan!! haha!! uäck!! så, nu har ja gjort d!

har fyllt år me.. mamma ringde men ja fick inge present.. pappa satte in pengar, men ringde inte.. mina brorsor ringde, men inte syster... jag har en väldigt dysfunktionell familj.. men det funkar bra iaf eftersom jontes familj e som ett lapptäcke! våra familjer e verkligen så olika som det går... min fam ses på julen.. å då först me en förälder å sen den andra.. jontes fam ses lite då å då.. söndagsmiddagar mest. det är fan najs, fast ja skulle inte klara av att träffa min fam så mycke.. jo, hugge, men det är ju bara för att han e som jag. min äldsta lillbrolla å jag var superdupermegatajta...sen började ja knarka å va dum i huvet. nu hörs vi ibland å ses ibland.. lite tråkigt är det, men men.. är det så att man kanske har vant sig? att det är såhär det är å kanske alltid kommer att vara? tills jag får en egen familj.. alltså jonte å jag + typ två..

jaja, min föddelsedag + firande vart kalas iaf! va sjuk på födelsedan så firandet blidde en vecka senare, me vin i tanto..öl på medis å dans på Ett ställe. ett ställe va sjukt roligt! dom hade ett litet dansgolv, lite undangömt, där va vi! å det var som att va på ibiza + finlandsbåt! det spelades schlager, mmmbop, bon jovis hits å 90-talshögstadiepop... ja dansade så svetten lackade å hade urkul!!
ett besök på greken efter va den bästa avslutningen!

ikväll ska vi upp till svärisarna å fira farslan som fyller år...hoppas på grillat!!