öl med nygammal..
Publicerat: 30 mar | jag...då | 1 kommentar

...vän å exet blidde det i lördags! drog till sara, som ja inte träffat på massa länge, å vi satt å snacka å vina å ja blidde finsminkad! sen kom exet å det blidde mer snack å mer vin.. sen drog vi till stan, å eftersom exet jobbar som tunnelbaneförare så åkte vi i vagnen längst bak, skitkul! till kvarnen å lite öl å sen drog johan.. ja å sara gick ner å stuffa lite på dansgolvet, kissa även på dubbeltjottan..haha!! sara drog hem senare å då gick jag till soldaten svejk å träffade jonte å patrik som hade varit på spelning.. patrik hem å vi hem efter en inhandling på greken på medis.. smaskens!!

låg i soffan som en död säl i söndags, och nu tror ja att ja fått halsfluss...blääärk!!!
ska spendera dagen me vila, packning, vila, packning.. vill inte packa alls, men måste ju.
imorrn upp till visningslght å välja ut hur min lght ska se ut.. najs!

bröllop..
Publicerat: 30 mar | jag...då | Ordet är ditt

..har ja ju me vart på! nere i skåne, min skånekillkompis som ja haft sen ja va 14 gifte sig me bästaste mian! det var vackert å ja bölade.. såklart!
ja å jonte körde ner, vi åkte inom mammsen me å överraskade hene, hahha, hon blev en aning chockad! sen till hugo å kollade in hans nya lght, samt nya tatuering, båda mycke mycke fina!! bodde hos henkan å det var najs att se honom igen, va ju i julas sist.
sjukt nervös va ja inför bröllopet men det gick faktiskt över förväntan! träffade några killar från högstadiet, det var skitkul! danne var så fin, å mian va så fin!! är sååå glad för deras skull! å så längtar ja massa till mitt eget bröllop!

jaha, då har...
Publicerat: 30 mar | jag...då | Ordet är ditt

..passerat ytterligare 2 veckor å ja har inte skrivit nåt.. ja som skulle skriva massa..jaja!
va hos johan å såg schlagerfinalen, å det var skit å röv att inte alcazar gick vidare eftersom dom hade den enda låten som har nån endaste liten chans att vinna hela klabbet.. men skit i det då!
hade en bra kväll hos johan, åt supergott å drack gott å hade kulers! utom på slutet för ja blev cp.. ibland blir ja cp, å fast det inte är meningen å fast ja inte vill så blir jag det. ja hajar ju att det är för att jag har en massa skit i huvet å att det komer ut när jag e full å blir lessen.. men det är skit att andra ska behöva ta det.. det är inte ok!! har bett om ursäkt iaf.. men förutom det så var det en kalaskväll!!

man kanske..
Publicerat: 9 mar | jag...då | 4 kommentarer

...borde skriva fler inägg, det är ju inte så att jag har massa att göra.. men om ja skulle börja skriva massa så skulle det säkert bara bli en massa trams.. eller kanske mer trams.. vet inte om nån skulle vilja läsa det, fast det skiter ju ja i.. det är ju min blogg!

i helgen va nenne å myran hemma hos os.. eller, ja, hos jonte.. men vi säger oss, å käka midda å kolla schlagern..som ja blev lite ledsen av, eftersom alcazar inte gick vidare.. piss å mongo är va det är!! ja e ju inte så lite kär i andreas å måste lixom ha min dos av honom.. å en gång räcker inte.. ja vill ha mer!!!

dan efter halvlåg alla tre, ja jonte å nenne i soffan å ja å jonte snacka som vanligt, ja kom å tänka på hunden som vi hade hand om ett tag.. han heter rascal, men vi kalla honom lillreven.. eller rek..uttalas räk.. å när vi snacka om honom börja nenne skratta, å säger, har ni tänktpå hur det låter för en utomstående när ni snackar?? då hade vårt samtal låtit så här..ungefär..
H- å lillreven..
J- tick tick tick ( det är ljudet av hans tassar)
H- å reken.. 
J- aaaww

hm, kanske borde börja snacka som normala människor.. tänk om vi skulle få en unge å han börjar prata som oss.. hans första ord i livet är tick tick ååå lillrek!!!