som min vän..
Publicerat: 21 jan | jag...då | 2 kommentarer

..jannice skrev i kommentar nedanför..man har måsten på sig, som man "ska" ´"borde" "måste".. jag vill inte behöva göra saker för att andra ska tycka om mig, ska ja inte bara kunna vara jag å dom som inte gillar får väl skaffa en annan kompis, eller?
detta me att ha en åsikt, en åsikt som kanske sårar bara för att man råkar va ärlig.. ska inte jag, som din vän, kunna säga vad ja tycker å tänker? å om du nu inte gillar min åsikt så fine, men vi behöver ju inte tycka illa om varann för d? eller?
jag vet att jag kan vara "för ärlig" i vissa stunder, men hellre d än att inte va ärlig alls.. tycker ja iaf. å jag har hellre vänner som accepterar mig som jag är, kan å vill höra min åsikt, OCH kan ta min åsikt. fråga inte om du inte kan ta svaret!!!
ja blir så jä*la trött på folk som tycker en sak men som inte står för den, nu blir det ändring, nu blir det ärlighet! jag gillar inte vända-kappan-efter-vinden folk, å tänker inte bli en heller, nä fy fasiken!
dom vänner jag har, dom som jag är närmst, vet jag att jag kan vara ärlig mot å inte bli avvisad om jag inte skulle hålla med dom. dom e få, men dom e bra!

Jenny

Jag tycker väldigt mycket oxå. Just nu TYCKER jag att vi ska fika vääääldigt snart!!!URL: http://lilljempa.blogg.se/


Saris leopardis

Ibland måste man nog tänka på vad man säger, så man inte säger vad man tänker.. ÄVEN om man bara har lust att vräka ur sig saker, jag är ju likadan, men tror man måste lära sig att ALLTING är inte bra bara för att man är ärlig och rak, vissa blir sårad av det, som jag blev många gånger..Ibland kan det vara bäst att hålla käften också, och slippa missförstånd.. Tror du hänger med hur jag menar!? Vet du förresten, att ditt postmannen- johan- har messat mig på slutet.. sist för 2 månad sen, men jag brydde mig inte... Har ingen som helst lust att ha någon kontakt med honom. Kram på dig ninniURL: http://leopardhonan.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?