igår skulle jag..
Publicerat: 27 jan | jag...då | Ordet är ditt

...på spelning, men så blidde det inte eftersom jag har sjukt ont i en tand, så jag fick snällt sitta hemma å kolla tv å ha tråkigt.. det var ok, men jag hade velat följa med!
ida blire å följa me fästmannen hem till honom..å va där till på månda! me like!
på freda blire bebisbarnvaktande å kompisdag me amy, me like oxå! hon e bra amy, hon e jävligt bra faktiskt! hon å ja e lika som bär, fast olika som få.. vi tänker lika å tycker samma. att våra liv inte korsades förut är jag glad över, det är som att vi inte skulle setts förren då vi sågs, om ni hajar, det var nog det dära ödet som spelade in! men ja e glad över att ha henne i mitt liv, för hon är en av få som verkligen fattar!

som min vän..
Publicerat: 21 jan | jag...då | 2 kommentarer

..jannice skrev i kommentar nedanför..man har måsten på sig, som man "ska" ´"borde" "måste".. jag vill inte behöva göra saker för att andra ska tycka om mig, ska ja inte bara kunna vara jag å dom som inte gillar får väl skaffa en annan kompis, eller?
detta me att ha en åsikt, en åsikt som kanske sårar bara för att man råkar va ärlig.. ska inte jag, som din vän, kunna säga vad ja tycker å tänker? å om du nu inte gillar min åsikt så fine, men vi behöver ju inte tycka illa om varann för d? eller?
jag vet att jag kan vara "för ärlig" i vissa stunder, men hellre d än att inte va ärlig alls.. tycker ja iaf. å jag har hellre vänner som accepterar mig som jag är, kan å vill höra min åsikt, OCH kan ta min åsikt. fråga inte om du inte kan ta svaret!!!
ja blir så jä*la trött på folk som tycker en sak men som inte står för den, nu blir det ändring, nu blir det ärlighet! jag gillar inte vända-kappan-efter-vinden folk, å tänker inte bli en heller, nä fy fasiken!
dom vänner jag har, dom som jag är närmst, vet jag att jag kan vara ärlig mot å inte bli avvisad om jag inte skulle hålla med dom. dom e få, men dom e bra!

pissdag...
Publicerat: 19 jan | jag...då | Ordet är ditt

..sovit ganska kukigt, vakna tidigt för ja åkte me jonte. iväg vid halv ett för terapisamtal..väntade i 25 min tills han kom,(hatar att sitta i väntrum) han hade iofs sagt till hon i kassan men hon sa inget till mig. satt me honom i typ 7 min å sen va d hejdå. till tuben å missade precis tåget hem, då blir det såååklart stopp i trafiken å ja fick vänta ca 30 min på tåget...suck!! höll på å förfrysa tårna, men hem kom ja, å kissnödig va ja.. lord vikken dag!

nu SKA jag börja...
Publicerat: 19 jan | jag...då | 1 kommentar

..blogga igen.. ja vet u att ja behöver få ur mig en massa prat å detta e ju kalasbra sätt att bara få kräkas ut en massa som annars skulle sitta fast därinne å irritera..

julen kom, å gick.. va nere hos pappa me brorsorna över jul, very nice! sen ner till mamma å på annandan kom jonte ner me, hade julklappsutdelning i dagarna tre! spelade en massa tp hos pappa å ja å papplan vann TRE gånger, av tre! mycke bra och väldigt kul! ja å jonte åkte hem på måndan, å på vägen upp så var vi å hälsade på min "nya" morfar. mer om det en annan dag..

nyår kom å gick den me..johan å tess kom till jonte, vi gjorde oss iordning, hade julklappsutdelning å sen upp till tessan.. så vi va jag jonte johan tess tessan nenne å lotta. å vi åt superdundermegagod mat, fisksoppa till förrätt, GRILLAT kött å uuuunderbar potatisgratäng till varmrätt..ja, vi grillade, i dec.. å fy bubblan va gott! nenne stod för grillandet, ute på tessans altan, i snön! hahhaa!! massa bubbel, massa drinkar, masssa skratt å ett härligt underbart årsskifte! stod ute på tessans gata å bubblade å kolla fyrverkerier!

desvärre slutade sagan inte så lyckligt.. men d ordnade upp sig.

men mer desvärre så slutade en vänskap den kvällen.. el desvärre, jag vet inte om det var desvärre el om det kanske var dax.. hon va min vän men jag var inte hennes, eller jo, det var ja kanske men inte på samma sätt, inte alls på samma sätt. mer om det i min hemliga blogg...

ska ju kanske inte hålla på å fixa nyårslöften, men ja har ett som jag vet att ja kommerhålla, å det är att inte va kompis me nån som inte är kompis med dig på samma sätt.. from nu så ska ja va kompis me folk som gillar mig för den ja e, för den jag har varit. kan inte hålla på å  ursäkta mig längre för den jag var, det var en del i mitt liv som hände, som hände av en orsak å nu är det som det är. jag försöker allt ja kan för att bli en svensson, för att kunna va som alla andra, å då behöver ja inte folk i mitt liv som inte kan stå för, el gilla mig för den jag var ett tag. det får mig bara att må skit, att tänka tillbaks å känna ånger. å det fixar jag inte längre.. vill hellre ha folk som accepterar det som hänt å som e glada för hur det är nu!

flöt visst iväg lite där på min tankeluftmadrass, men va fan! ni hajar säkert.