Dag 11 – Mina syskon
Publicerat: 31 dec | 30 dagar 30 inlägg | Ordet är ditt

..är jävligt bra! å snälla. å fina! fast ibland är dom bara knasiga.
ja, ni vet ju att min familj inte har en alldeles nära kontakt, fast vi är nära, på vårt sätt. min äldsta lillebror å jag har som skämt att vi hörs en gång var tredje månad..ibland blire så, ibland blire oftare. lilla lillebror å jag hörs oftare dock! systern, som är halvsyster, vi hörs inte alls.. skickar typ sms på födelsedagar å vid jul. fast iår fick ja varken julsms el födelsedagssms.. så det kanske vi lägger ner oxå..

henkan å jag..

alla tre!
brorsorna kom upp på min födelsedag förra året, jag hade inte en aning, å så glad ja blev!!

Henkan å jag hade en skitbra och nära relation..jag sumpade såklart den när jag var cp.. men vi bygger å bygger å jag hoppas att vi kan komma tillbaks där vi en gång var!
Hugo å jag har alltid haft en skitbra relation, han kom upp, som blott 16, när min dåvarnade pojkvän mördades. han hade sagt till mamma att han bara var tvungen..min lillplutt! fast, nu är han ingen lillplutt, för lillplutten har blivit stor å har skaffat sig tatueringar å egen lght å jobb å ja, han är en stor lillplutt nu!

Dag 10 – 10 saker du inte vet om mej
Publicerat: 30 dec | 30 dagar 30 inlägg | 3 kommentarer

nu vet säkert nån av er nåt, men det struntar ju jag i!!
så nu kör vi!

1 jag är född utan blindtarm
2 jag har varit inlagd på psyket
3 jag har varit otrogen mot alla mina pojkvänner utom Jonte
4 jag har kännt Lena Olin
5 jag har blivit livstidsportad från Spy Bar
6 jag har blivit misshandlad två gånger av nazistgäng
7 jag hade dreads i flera år
8 jag gillar inälvsmat
9 jag har bott i Liverpool i ett halvår
10 jag har tagit Persbrant mellan benen

Dag 09 – Min tro
Publicerat: 29 dec | 30 dagar 30 inlägg | Ordet är ditt

..finns inte alls. tror inte på nåt eller nån. tror på ödet isf, slumpen. karma funkar oxå. men att det sitter en gubbe på ett moln å bestämmer allt, nja, den tron försvann vid 12 års ålder. fram tills dess var jag dock, som jag skrivit innan, jävligt religiös.
trots mi n avsaknad av tro är jag intresserad av religion, tycker att det är fascinerande att nån kan tro på nåt dom inte vet finns. tycker att det är jävligt intressant att disskutera med nån som är troende, vilken religion dom än har.
måste jag välja ligger nog buddhismen närmast, fast jag väljer att inte välja!

Dag 08 – Min favoritplats
Publicerat: 28 dec | 30 dagar 30 inlägg | Ordet är ditt

..är lätt att skriva om, enkelt! det är i jontes famn.. plättlätt!!

julen...
Publicerat: 28 dec | jag...då | Ordet är ditt

...som skulle ha firats med familj nere i småland i en liten röd stuga med vita knutar..blidde inte. men vad blidde det då? jo, det blidde en jul med jonte och hans familj, å det är fan inte fy skam!! hade en jättebra dag!!
knasigt blev det bara med skinkan på bordet.. jamen ni hajar.. man har en bild i huvet på hur det ska vara på julafton, speciellt då sånna som jag som är en aning nitiska i hur det ska vara.. så när skinkan redan var uppskuren och låg på ett fat blev det lite tilt i skallen på mej.. skinkan ska ju vara hel, lite ska vara uppskuret, å så ska det vara en såndär som man sticker i skinkan med nåt rött krussidull!! ju!!
annars var det som min familj brukar ha det, kalle, glögg, mat, klappöppning...
detta året hade jontes fam bestämt att dom inte skulle ge varandra nåt, även jag å jonte sa att vi skulle köpa nåt tillsammans senare.. men eftersom jag inte alls var med på deras plan så fick båda mina svärisar å nenne klappar av mig!! got ya! å svärisarna sa hela tiden, men du skulle inte..du hade inte behövt.. men hoho..jag fick lixom en thailandsresa...en RESA.. till THAILAND!!! så jag får nog visst ge er några klappar!
å så fick jag klapp av nenne me.. mustash i mars!
så summa summarum.. jävligt synd att inte familjejulen blidde av, men fan vilken tur jag har som har en sån jävla bra pojkvän å hans fina familj!!

Dag 07 – Vännerna
Publicerat: 27 dec | 30 dagar 30 inlägg | 1 kommentar

..jag har är få. har en del kompisar, men inte många där heller. vissa blev jag av med när jag var dum i huvet (knarkade), vissa har jag återfunnit. men jag kan räkna de närmsta vännerna på en hand.
är väldigt rädd om de jag har, för dom är jävligt bra!
mina två bästa vänner, en kille å en tjej, är superbra båda två! jag skulle inte alls vilja vara utan dem, dom betyder hur mycke som helst.
tyvärr gör min sociala fobi det lite svårt att ses så ofta som jag skulle vilja, men det hoppas jag, nä, det vet jag att dom har förståelse för!
killvännen och jag ringer varandra nästan varje dag, när han jobbar blire en telefon-cigg vid halv tie!

Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Publicerat: 26 dec | 30 dagar 30 inlägg | Ordet är ditt

...Så skulle jag nog bli helt mongo.. å rädd å ledsen, förvirrad och få ångest. såklart.. vem skulle inte det?
men om jag hade fått fantisera ihop en sista dag skulle den se ut såhär...

jag skulle vara med min familj..å alla skulle bara vara glada å ha kul å prata och skratta. jonte är såklart med och framåt eftermiddan kommer även de närmsta vännerna. jag skulle bara vilja vara med de jag älskar, var spelar mindre roll.. jag skulle äta god mat, dricka champange, ha grädde i kaffet och röka inomhus!

Dag 05 – Vad är kärlek?
Publicerat: 25 dec | 30 dagar 30 inlägg | Ordet är ditt

kärlek för mig är när man kan vara sig själv med en annan person, när man kan kissa med öppen dörr och fisa under filten i soffan, när man kan smaska choklad, klaga på mensvärk och strunta i att duscha. kan man göra det och kunna prata om allt, vara fullkomligt ärliga och inte behöva rucka på sina värderingar eller principer + PLUS ha ett fördjävla bra sexliv.. då har man hittat rätt, då vet man vad kärlek är!!
så.. nu ska ja släppa en fjärt å smaska choklad!

Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Publicerat: 24 dec | 30 dagar 30 inlägg | Ordet är ditt

oj.. lite knepigt.. men jag gör en grym fiskgryta, så det får bli den.. sen drar jag upp svägerskan så får hon göra en god förrätt.. för min svägerska, lixom min pappa och svärfarsa är grymma på att laga mat.
jag gör jävligt goda pannkakor oxå fresten!

vi bjuder sällan på mat här hemma, vi har inte middagar med vänner så ofta, vilket är ganska synd eftersom det är jäkla trevligt. däremot är vi ofta på söndagsmiddag uppe hos svärisarna och det är alltid mums!
det ska nog bli ett nyårslöfte fresten, att ha middagar oftare!

lammsteksmiddag med pojkvän, svägerska å svägerskans fruga! jäkla gott!!

Dag 03 – Mina föräldrar
Publicerat: 23 dec | 30 dagar 30 inlägg | Ordet är ditt

dom där som börjar bli lite gamla..dom där som bestämde över mig skiiitlänge, tills jag fyllde 18 och då fick göra vad jag ville..fast jag hade gjort det sen jag var 14 ungefär..va en svinjobbig tonåring.. å då menar jag svinjobbig! söp slogs svor och var helt dum i huvet..  (det första jag gjorde när jag hade flyttat hemifrån var att köpa pulvermos..fast det var inte så gott..)
här är min mamma..
 hon är världens bästa mamsla! hon har ställt upp för mig jämt och hon är absolut en av mina allra bästa kompisar. vi har en väldigt nära relation och kan prata om allt! hon är snäll, ibland för snäll, och hon är rolig och bäst!

här är min pappa...
han är världens bästa papsla! när jag var liten var han den bästa som fanns..tyvärr blev det en spricka, en ganska stor spricka i vår relation när jag var cp (knarkade), men det har blivit bättre och bättre! han har alltid roliga intressanta historier att berätta om sitt liv på sjöss, och är ställer alltid upp! han är bara störig när han väcker en på morgonen med att spela gitarr å sjunga skithögt! annars är han bara bäst!

mina föräldrar skiljde sig när jag var 16, men jag är inget skilsmässobarn i den sorgliga benämningen..utan var ganska glad när dom separerade. det var lixom det bästa!
vi ses inte så ofta eftersom jag bor här, å mamma i halmstad å pappa i göteborg. men när vi ses är det kalas!

Dag 02 – Min första kärlek
Publicerat: 22 dec | 30 dagar 30 inlägg | Ordet är ditt

Detta blir lite knepigt, för som barn eller tonåring blir man ju kär mest hela tiden. men det finns de kärlekar som utmärker sig.
jag var nog runt 5, det var sommar, och jag var ute och gick en promenad med min mormor. min mormor som jag älskade mest i hela världen. men när hon frågade just den frågan, vem älskar du mest i hela världen, blev hon nog en aning förvirrad, för lilla jag svarade; gud, jesus och kommunen.
jag gick på kyrkans barntimme och var jävligt religös som barn..inte det mest optimala kan jag tycka nu, men jag var det. jag hade barnens bibel som jag läste om och om igen, jag hade änglar och lite julgransglitter som ett altare vid sängen. lite scary!! 
kommunen kom med för att när vi bodde nere i skåne så var det på gaveln av radhus och utanför vårt hus fanns där en liten gräsplätt.. å dit kom ju kommungubbarna och fixade trädar och gräset. jag var nog mer rädd för dom än något annat.

den mer "riktiga" kärleken kom några år senare, då var det jocke i klassen som jag föll pladask för. vi var på dejt och kollade på tillbaka till framtiden, och jag vågade inte berätta för jocke att jag även var kär i michael j fox...superkär!

sen har vi ju magnus...ojojojoj, i flera år, å då menar ja fleeera, var han the one! kan ha varit runt 10 när jag först fick upp ögonen för honom, och han etsade sig fast tills jag blev 16-17.. jag var sådär sjukt kär, besatt av honom, och gjorde allt jag kunde för att han skulle falla för mig. det gjorde han tyvärr inte, men oj vad jag hoppades!

den riktiga fina äkta kärleken hittade jag inte förren för lite mer än tre år sen..

Dag 01 – Om mig
Publicerat: 21 dec | 30 dagar 30 inlägg | Ordet är ditt

Jag är en ganska likgiltig men känslosam tjej.. jag gråter lätt åt trams men rycker på axlarna åt allvarliga saker. jag gillar "äcklig" mat som inälvsmat tex.
jag säger vad jag tycker och kan vara för ärlig iband.
jag äääälskar thailand och åker gärna tillbaks igen.
jag väger alldeles för mycket, men orkar inte bry mig överhuvetaget..mestadels..det är när man ska iväg på fest som jag blir helt hysterisk.
jag brukar ha lång tid på mig att göra mig iordning om vi ska iväg..men det slutar ALLTID med att ja springer omkring å flåsar å skriker "varför blir det alltid såhär"??
jag är riktigt jävla skitkär i min fästman och älskar honom över allt annat.
jag vill vara snygg, men bara ibland.
jag vill ha en elefant och en liten hund.
jag är snäll, omtänksam, lite för egocentrisk ibland, vill INTE stå i centrum, älskar att shoppa på Tradera och har social fobi.
jag har varit hemlös, knarkat och varit totalt ensam.
jag har slutat knarka, aldrig tagit ett endaste litet återfall och VET att ja inte kommer knarka igen.
jag tycker oftast om livet.

30 inlägg...
Publicerat: 21 dec | 30 dagar 30 inlägg | Ordet är ditt

....på 30 dagar.. det gör "alla" nu. så jag faller för grupptrycket och hakar på! jäkla bra eftersom jag är superkass på att uppdatera..
listan är snodd och ihopknåpad å ändrad från några bloggerskor, ingen nämnd ingen glömd!

Så här ser min lista ut!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vännerna
Dag 08 – Min favoritplats
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – 10 saker du inte vet om mej
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – Bloggfavoriter
Dag 13 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 14 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina dåliga sidor
Dag 21 – Mitt hem 
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Mina bra sidor
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Härliga Thailand...
Publicerat: 19 dec | jag...då | Ordet är ditt

...ska jag ju definitivt åka tillbaks till..gärna snarast! fy fan i bubblan va bra det var!! flygresan kändes som att den tog 4 timmar ist för 10..hej å hallå första klass! fällbara stolar, film, oxfilé, snacks, benutrymme deluxe å drinkar! lyxigt värre..lite rockstjärneklass!
när vi kom fram till phuket trodde ja att ja skulle få värmeslag...ojojoj va varmt det var, 40 graders skillnad märktes! iväg från phuket till koh samui, tog en timme me flyg i lilla lilla propellerflyget. å oj vilket hotell!! lyx å fint å vackert!
 
vi har badat,slappat, solat, varit över till koh phangan, badat i vattenfall, ätit supergod mat..massa skaldjur,rockat till thailändskt coverband, druckit drinkar i alla möjliga färger, shoppat som fasiken, myst å ridit på elefant!!!!
bästa resan ever!! bästa allt! å elefanterna..ja e kär!!

om 15 timmar..
Publicerat: 2 dec | jag...då | Ordet är ditt

..lyfter vi mot paradiset!!
jag har packat klart nu..äntligen! tror inte att det blev någon överviskt, jag plockade ut en hel del som jag var sådär till.. svägerskan min sa, om det är nåt som du känner nja för, ta ut det då. så det gjorde ja!
fixat mp3an nu, dels uppe hos svägerskan, som dessutom bjöd på drink med finfint glittersugrör! sen fixade ja det sista hemma.
jag är superduper nervig..inte för själva flygresan men allt runt.. ja, det har ju såklart med min sociala fobi att göra..vissa situationer som jag vet kommer, bävar jag inför. fast jag vet ju att det inte är nån fara, å jag vet att jonte å nenne vet, så det ska nog gå bra! eller nog.. det SKA gå bra! det kommer bli bra! klart det kommer.. ja ska ju till paradiset!!!!

2 gonatt kvar...
Publicerat: 1 dec | jag...då | Ordet är ditt

...sen åker vi!! å mina nerver är ju för fan på gränsen till nervöst sammanbrott! nu har ja packat.. men måste packa om tror ja.. eller det är mest jonte som tror det eftersom han vet att ja packat ner alldeles för mycke.. men vaddå, 17 toppar, 5 klänningar, 10 kjolar å massa strumpor.. ja, å 18 par trosor.. det är väl inte för mycke??
ja använder inte ens klänningar.. men men..
det är lixom så jävla snart nu att ja knappt kan andas!

nu är det eftermiddag i thailand och det är 31grader varmt.. fy fasiken va behagligt!!