jättekulers..
Publicerat: 31 aug | jag...då | 2 kommentarer

..att se vad andra skriver i sina statusfält som dom tror e hemliga..

Emmelie  Undrar var han är? Maten står kall och jävlig på bordet. Jag ligger ensam och tänker. Varför ringer han inte? Han är säkert otrogen den förbannade idioten. FY FAN FÖR HONOM! *Gråta gråta*. Jag ska spöa skiten ur bruden han sliskar runt med! Det är slut. DET ÄR SLUT NU! Hur kan han göra såhär? Är jag ful? Äcklig? Har jag töliga bröst? Såsig röv? Oh, nu kom han. Gött.

Max  nu blir jag fan riktigt sur!! passade på att fixa till badrumsskåpet till morsan och kapade till lite rostfria hyllplan när chefen inte såg! så gav den där kärringjäveln till morsa som är sjuk i huvudet mig fel jävla helvetes mått!! :@ hur jävla inkompetent kan man vara? det va inte bara en millimeter fel utan 10 jävla centimeter!! idiot

André  sitter i skolan fett segt:) lÄRAREN ÄR MONGO Xd

sen finns det ju dom som bara skriver knasigt...

Måns  Den mongo som har riva min IKEA katalogs näst sista sidan.Jävla mongo har förstört min sovmorgon!

jävla piss...
Publicerat: 26 aug | jag...då | Ordet är ditt

..är vad det är!
en väns vän är sjuk..jättesjuk, å ligger på sjukhus. hon har inte lång tid kvar alls å min vän är utom sig av sorg.. jag finns här, jag pratar om han vill å ja lyssnar om han vill.. va fan ska man göra?? jag vet inte..
vill han gråta ut på min axel åker ja direkt, vill han supa ner sig köper ja en sjuttis å drar.. fy fan va hemskt detta är!! jag vill inte att min väns vän ska vara där.. vill att h*n mår bra igen, är sådär glad som h*n alltid är! har ju träffat vännen några gånger under alla år, och har alltid tyckt om.. det skär i hjärtat på mig att detta händer.. det gör ont ända in i märgen på mig att se min vän såhär ledsen..

u got to...
Publicerat: 24 aug | jag...då | Ordet är ditt

love her!!!

missbrukare...
Publicerat: 24 aug | jag...då | Ordet är ditt

...tänker inte.. eller jo, det är klart dom tänker, men inte alls på samma sätt som en "normal" person. för det mesta brukar det vara så att vi ser allt i svart el vitt. mm, jag säger vi, för hur länge det än går utan knark i min kropp kommer ja alltid vara en missbrukare (fast ja inte kommer knarka igen förren jag sitter på hem, då jäklars!!). Vi satt å kollade på celebrity rehab igår, och då agerade lilltjejen helt vansinnigt tyckte jonte. jo, ja kan se det, om ja ser det med hans ögon, men ur mina blir det en helt annan grej. att göra saker som hon gjorde, visa muttan å låta nån måla hennes boppar, det är ett utåtagerande hon gör, fullt medveten om att hon kan bli utskriven, men gör det iaf eftersom hon vet att det kommer bli så satans svårt att åka därifrån och klara av att vara drogfri. så ist för att vara kvar de sista 48 timmarna, så ser hon till att bli utslängd. då är det inte hennes fel, utan deras, och då är det synd om henne, alltså kan hon knarka!

jonte satt och suckade å sa att hon bara var dum i huvet.. jag flög tillbaks i minnet och såg mig själv. jag gjorde exakt samma sak..

fångarna...
Publicerat: 23 aug | jag...då | Ordet är ditt

...på fortet snart.. i like!!!
skynda skynda!!

min nya design..
Publicerat: 23 aug | jag...då | 3 kommentarer

... visst är den finast någonsin!! det är ju iofs inte så svårt eftersom ja inte har en blekaste hur man fixar å trixar me designen till bloggen, men men..
stort tack till M som fixat, hennes blogg finns längre ner till höger.. TACK!!!

sd=bajs!
Publicerat: 15 aug | jag...då | Ordet är ditt

skrev ett inlägg hos en kompis blogg, å ville lägga ut det här me..

röstar man på sd, detta är bara min personliga uppfattning, så är man antingen rasse, eller bara trött på alla invandrare. eller så är man trångsynt som fan! för deras politik går ut på att göra sverige svenskt, alltså "rena" sverige, typ som hitler hade drömmar om.. dom vill inte att HBT-personer ska ha samma rättigheter som heterosexuella, dvs, dom ska inte kunna gifta sig eller skaffa barn. dom driver en kampanj mot våldtäkt, vilket i sig är skitbra, men deras kampanj går ut på att det "bara" är invandrare som våldtar. det är så dom tror att dom ska få kvinnors röster tror ja.. våldtäkt sitter inte i huden utan psyket, så ja vet inte hur dom tänkte där!

sonisphere...lerisphere!!
Publicerat: 9 aug | jag...då | Ordet är ditt

ja men fy för fan va det va regn å lera å frys å fan!!
men kul hade vi å bra va det å mötley va kalas! anthrax rocka röven å slayer va bra! men leran...denna jääääävla leran!! upp till ankeln..blött kallt fan å hans moster!!
 blöta rockande syskon!!

priden e över...
Publicerat: 5 aug | jag...då | Ordet är ditt

.. å dom två dagarna ja va inne va kul.. inte som förr om åren men ja hade det bra iaf!

fast nu undrar ja.. under prideveckan, å nån vecka innan..så bombarderas tv å tidningar av homofrågor..hela tiden!! det är program och artiklar om folk som kommer ut, byter kön, killar som klär sig som tjejer, homopar som adopterar..osv. sen efter prideveckan tar det slut.. *poff*

va fan är det för jävla fel att tjata om detta hela året runt?? hajar inte folk att det är viktigt å borde tjatas om jämt?? eller..ska homopar bara få adoptera under prideveckan?? ska schlagerbögen endast komma ut under schlagertorsdan?? ska transor bara kunna klä sig som tjejer under prideparaden??

ibland undrar ja va fan det är för fel på folk...

varför sverigedemokrater inte ska få adoptera...
Publicerat: 4 aug | jag...då | 6 kommentarer

Det finns ju vissa som försöker vara frisinnade och toleranta som tycker att sverigedemokrater ska få adoptera.
 
Det är lite förargligt att folk inte tänker på barnen. Barn till SD anhängare kommer att bli mobbade, jag känner verkligen ingen som som tycker om sverigedemokrater eller deras värderingar och åsikter och det delger vi ju givetvis våra barn, man vill ju inte riskera att barnen har samröre med sverigedemokrater eller ännu värre, blir en av dem.

Det äckligaste är ju att det har blivit helt accepterat att komma ut ur garderoben och vara sverigedemokrat helt öppet, vem fan vill ha det smetat i ansiktet? Det visar ganska tydligt hur jävla depraverat och moraliskt fördärvat Sverige har blivit. Sen skriker de diskriminering och yttrandefrihet varje gång någon ifrågasätter deras svineri.

Jag menar om två sverigedemokrater inte kan få barn så är det ju naturens sätt att säga att det inte är meningen att sverigedemokrater inte ska skaffa barn. Dessutom så vet ju alla att sverigedemokrater är nära besläktade med pedofiler. Är det verkligen något som vi vill utsätta barn för? 

Jag menar, barn är ju ingen rättighet, att få barn är ett privilegium. Ett privilegium som man får göra sig förtjänt av, det hjälps inte att bara gapa en massa om diskriminering och rättigheter. Det centrala måste väl ändå vara vad som är bäst för barnet, barnens välmående måste vara viktigare än sverigedemokraters dröm om att bilda familj, alla barn har rätt till en eller två bra och vettiga föräldrar, något som sverigedemokrater inte kan erbjuda barnen.

Inget barn ska behöva placeras med två sverigedemokratiska egoister som värderar sin egen lycka högre än barnets rätt till bra föräldrar.


snott av http://annakaagaardkristensen.blogg.se/