har...
Publicerat: 30 sep | jag...då | Ordet är ditt

...förbannat ont i magen, å så e ja sur för att jag inte kunde hjälpa en vän..

mysbrallor...
Publicerat: 29 sep | jag...då | Ordet är ditt

...fick ja i söndags av världens bästaste svägerska!! ja lånar alltid jontes mysbrallor, å han klagar på att ja trampar ner dom, så då köpte nenne ett alldeles eget par till moi!!
hon e såååå jäkla bra den dära nenne!!

nån som kallar..
Publicerat: 29 sep | jag...då | Ordet är ditt

...sig för lina, sen lies skriver grejer på min blogg.. vet inte vad denna människa har ätit för att bli sur, men nåt är det..
skumt att man inte bara kan vara.. men somliga har kanske svårt för det!

igår ringde min mamma å började bröllopsplanera, å ist för att det var jonte som säger till mig att lugna mig fick ja nu säga det till mamma..började snacka bordsdekorationer å grejer..haha,  hon e rolig hon, min mammsla!!

min walk-in-closet..
Publicerat: 28 sep | jag...då | Ordet är ditt

..är nu städad, fixad, iordninggjord..klart.. nu orkar ja inte mer vika å fixa.. nu ska ja laga midda..hej hoj

bröllopsfixel...
Publicerat: 28 sep | jag...då | Ordet är ditt

...håller ja på me.. så himla kul ju!
nu håller ja på me gästlistepresentationen..suck, ganska knöligt, men kul som attans! tror tom att ja har hittat min favvoklänning.. el iaf dragit ner antal å välja mellan.. håller på å kollar inbjudningskort nu.. svårt att få ihop det till både tjusigt å billigt!

jaha..då var det..
Publicerat: 28 sep | jag...då | Ordet är ditt

...ytterligare tre veckor sen tanten bloggade.. måste komma igång me detta!

firade ett-årig förlovningsdag me jonte den 12 sept..sååå mysig dag..helt perfekt!! han hade planerat allt och allt var kalasperfa! vi åkte in till stan vid halv elva, tog båten över till djurgårn, promenix till SKANSEN..me love skansen!! gick omkring där ett bra tag.. va inne i ap-huset, min favvo all time! fy fabian va bra det var där inne, ville bara stanna kvar länge länge!
sen efter skansen så tog vi bussen in till stan å kollade på nya beck-filmen.. mmm, jo, ja la av en liten gråt, för det var sorgligt ju..lite iaf..
hungrig som en varg efter bion, då jag hade fått strikta tillsägelser av jonte att  INTE köpa godis till bion.. så drog vi till en av melker anderssons restauranger, smak av restaurang hette den.. å jösses amalia vilken mat vi fick!! man fick välja mellan 3, 5 el 7 rätter, vi valde 5.. så man fick välja ut fem olika som serverades i små portioner..till det fick man välja vin cider el öl till.. jag valde en förrätt, tre varmrätter å en efterrätt.. helt sjukt gott var det!!
efter maten så drog vi till söder där vi först tog en öl me johan, hans ena bror peter å deras föräldrar, mycke trevlans!! sen vidare till kvarnen där vi tog varsin stoooor öl.. sen till kellys å en öl där me... vi va supertrötta efter en heldag så vid elva så drog vi hemåt.. börjar man bli gammal el??
allt som allt var det en underbart fantastisk dag..¨å ja har lätt världens bästa pojkvän!!!!

tre veckor..
Publicerat: 10 sep | jag...då | Ordet är ditt

...sen ja skrev sist.. min dator har vart cp så d e därför..sen vet ja inte om ja har haft så mycke att skriva om heller.. ja har vart på kryss me johan...svinkul! plockat svamp me jonte..kul men svettigt.. käkat kräftor me jonte nenne å tessan.. kalaskväll! bestämt me johan å nenne att vi ska på gaykryss den 5 nov...lääängtar!

sökt om mina kurser...bra, för om ja fixar allt blir ja klar i maj.. weiii!! hoppas! ska kolla fonder å stipendium.. för om allt går som ja vill å ja beviljas stipendium.. så söker ja yrkesutbildning å blir det ja vill, å kan därmed jobba som det ja vill.. för som det ser ut nu så får ja kanske kanske jobb på konsum,, å det tänker ja icke!! så d så!

har även vart å kollat lokal med jonte...bröllopslokal.. hihi!! vi gillar det båda två...sååå fint är det, ligger perfekt å man kan ha vigsel i trädgården.. my lord va ja vill !! å så är det billigt som tusan me... me like!
kollade lite på andra lokaler igår.. å man kan lixom hyra junibacken.. det och att hyra en ö som heter badholmen ligger nu på favvolistan.. men då måste ja nog vinna på lotto först..
kär å galen...mmmm som fan. ja e så satans kär att det bubblar i kroppen!!

snart ska vi pussas.. hej hoj!