hade så jäkla...
Publicerat: 30 jul | jag...då | Ordet är ditt

.kul igår på priden!! jag johan peter nenne tessan å lotta va utanför först, sen inne på området.. gick runt, kollade drack öl å dansa..

idag e ja bakis å ska till finland..hoppas det inte gungar för mycke!

åååå så va...
Publicerat: 28 jul | jag...då | 2 kommentarer

.....vi hemma igen efter vår FANTASTISKT roliga roadtrip!! eller hur jonte!??!? ;)
åkte på fredan.. å eftersom min fantastiska pojkvän åkte ut på fel väg..hehe..så åkte vi "uppevägen"--alltså inte vägen till jönköping å sen upp.. nää, vi åkte vägen som tar längre tid å va tråkig, men vi hade ju det bra vi där fram i bilen! fick va me om broöppning vid göta kanal, som förövrigt...intresseflaggan viftar nu...min farmors va han nu va..balthzar von platen tog det första spadtaget på! det var det enda kulturella som hände.. :)
kom till pappa vid fyra, å efter varsin dusch så fick vi en grogg på balkongen, pappas flickvän kom å så blidde det superdupermegagod skaldjurstallrik!! me like!! gick ner till villan sen, kvarterskrogen, å drack drinkar...mycket mysans!

lördag... ut till hönö...kolla badstrand, va nere vid hamnen å gick på cafe, kollade in en secondhandaffär å myste bara..in till stan å gick på universeum med jonte, faktiskt kul, men oj så dyrt å oj så mycke folk!  på kvällen middag hemma hos pappas flickvän...lax...mums! satt där en stund å babblade, sen hem å sov.

söndag..efter frulle så åkte vi till mamma, ingabrita, min gumor å mammas bästa kompis va där.. gosa me hugge me såklart! åkte ut till tylösand å var vid mormors grav..handlade på vägen hem..fixade mat å spelade tp... kul!!

måndag...regn å rusk å fy fabian.. ut till eurostop å kolla i affärer, handlade lite å sen hem.. satt bara å babblade me mamma å ibe..å jonte såklart!

tisdag...till henkan...käka pizza å kolla film..

onsda...åkte runt i bjärred å visade jonte vart ja har bott, åkte hem till millsen å hälsade på henne becca tom å bebbarna, som kanske inte e bebbar längre men söta som få! millsen hade bakat, vilket var en jäkla överaskning!! åkte hem till kalle på em.. köpte me oss mat å satt på kalles balkong å käka å ölade.. ut till möllan å mer öl..mötte millsens storebror! festade me honom å hans tjej...hem seeent!

torsda...bakis som en get å spenderade hela dan hemma hos kalle me film å chips..

freda.. till danne maria å lilla ville på förmiddan.. var där i nån timme å fika å gosa me bebbe i deras nya superfina hus! sen hem...6 timmar tog det å det var sååå skönt å komma hem!

vikken roadtrip!! ja vill göra igen!!

vår roadtrip...
Publicerat: 16 jul | jag...då | 1 kommentar

...börjar imorrn!! ska bli superduperkul å träffa alla!!
idag blire tvätt fotbollstittande å pannkakor!
igår vart d shopping me jonte å nenne, sen upp till tessan..grillkväll å tp...mycket mysigt!!

nu ska ja väcka fästmannen...hej hoj!

visst nån som...
Publicerat: 14 jul | jag...då | Ordet är ditt

...kanske känner mej verkar det som...nån brud som drar upp mitt döda ex, här nedan, i en disskussion om michael jackson.. det är väl ändå att ta i, jämföra en harmlös (och död) kille me en pedofil...hahha!!

om nåra dar, freda, så drar vi på roadtrip!! ska bli sååå kul!

fnular bröllopsplaner..
Publicerat: 11 jul | jag...då | 2 kommentarer

..för det är sååååå kul!!
å nää, det kanske inte e imorrn, el ens nästa år, men bubblars a kul det är!
har kollat lokaler (har två favoriter), klänningar (ska sy om min mammas, men måste ha lite inspiration) å gjort bordsplanering.. faktiskt så var bordsplaneringen den lättaste!

har dammsugit med min cp-dammsugare..me hate!! kan ja inte få en ny...en rosa?!?!?

var på exets grav.....
Publicerat: 10 jul | jag...då | 4 kommentarer

....i måndags.. svinjobbigt, men oerhört tacksam att jag hade jonte med mej. letade upp lite prylar som jag hade kvar från petri, la en pin, hans armband som han köpte när vi var i spanien vid hans grav.. hade med mej hans t-shirt me.. den har legat i garderoben i fem år nu, och det var dags att göra ett riktigt avslut. så den kastade jag ut i skogen som ligger bakom hans grav. det skar i hjärtat på mej å mina ögon tårades, men jag vet att det var bra för mej, för att gå vidare. förhållandet som vi hade har jag aldrig upplevt med någon annan, och vet att jag inte kommer att uppleva igen, den intensiteten.. det var han och jag mot världen, och hur sjukt vårt förhållande än var så älskade jag honom fruktansvärt mycket.
det var ett sånt helvete att gå igenom när han dog, saknaden var enorm och sorgen så satans jobbig, men jag är honom evigt tacksam... hade han inte dött, hade jag inte levt idag...

var nere...
Publicerat: 4 jul | jag...då | Ordet är ditt

...å badade igår me jonte.. sååå skönt! me like hökarängsbadet! 24 grader i vattnet! sen hem å käka, kolla tv å hade fredagsmys...lovely!!

fy fabian....
Publicerat: 2 jul | jag...då | 3 kommentarer

...va varmt det är!!!!
imorrn blire bad på stranden igen!