har ja sagt..
Publicerat: 29 jan | jag...då | Ordet är ditt

...att jag har varit å kollat i min nya lght??
ja sa ju ja innan ja ens visste hur den såg ut men allt är bättre än denna ja bor i nu..inte för att det är någe fel på själva lägenheten i sej, men denna ligger helt fel + att jag bara har äckliga grannar.
men denna nya ligger rätt, har vad killen som bor där nu bara bra grannar å det är ett lugnt område! yes!!

vi åkte dit å kollade iaf , jag jonte å charly min kontaktperson.. å ja jäklars va fin den va!! hela lghten har ny mörk parkett, det är högt i tak som attans. hallen hade han fixat till själv så den var vit och svart/silver randig, stuckatur både i hall å kök. toan gick i vitt å grått å var helkaklad, hade en stor walk-in-closet...weiii!! vardags/sovrummet var målat i grått, ljusgrått, å hade ett stort fönster + en superfin balkongdörr ut till en superdupermysig balkong!
köket var 50-tal.. ni vet sånna där köksluckor som är 20cm nedtill å 60 upptill, att dom lutar ut typ.. om ni hajar.. å gasspis, kommer väl ta livet av mej första veckan!! det enda som inte va bra va kökstapeten.. den var sååå ful!! d stod ruccula, moccachino, strösocker..mm på heeeeeeeeela tapeten.. nej fy å ucsh, den målas över så fort ja kommer in å fått nyckeln!! men summa summarum... ja äääääääälskar min nya lght!!!

haja va svårt d kommer bli sen när ja å jonte ska flytta ihop å hitta en lika fin.. kommer bli klurigt värre!!




NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?