dagens roligaste...
Publicerat: 25 feb | jag...då | 2 kommentarer

..är att tjejen ja snackat om nedan nu för en konversation med sej själv på sin blogg.. ja kiknar av skratt!!

dagens bästa är att dom som kom å kollade min lght tyckte att den såg bra ut, inte undra på det, den e ju finare än när ja flyttade in!

dagens onda är min mensmage...ajaj!

dagens kärlek går till min fina pojkvän som är den bästa i hela vida världen!

att vara elak...
Publicerat: 24 feb | jag...då | 1 kommentar

..är konstiga saker.. men har man inget annat att fördriva tiden me så, ja, jag vet inte.
jag skrev om snatteri här nedan å att ja inte ville vara kompis me nån som gör det när ja e me å denna någon har tagit åt sej nåt fruktansvärt.
i hennes blogg klankar hon ner på mitt tidigare liv, allt som ja gjorde då. utan att förstå att jag å den jag var inte e samma person, inte alls. att ta upp en grej som ja inte gillar är min ensak, att hon sen tar åt sej å börjar nedvärdera mej tycker ja bara e lustigt, å lite sorgligt.
ja ja har knarkat, bott på gatan, snattat  å bla bla bla.. men ger det dej rätt att klanka ner på mej för det?
ingen kan dömma mej, bara jag å mina mardrömmar.
så om du gillar att strö salt i sår så fortsätt gärna.. men tro inte för en sekund att ja vill vara som dej, att jag vill ha det som dej..

jag vill heller....
Publicerat: 23 feb | jag...då | Ordet är ditt

...inte ha vänner som tar andras killar, som käkar piller, som tror att kärleken till en strandraggar på rohodos e äkta, som börjar böla om man säger att man nuppat med deras ex före dom va tillsammans, som bara e allmänt knasiga på ett knasigt sätt..
ja vill ha knasiga kompisar, men inte knaaaaaaaaaaaasiga kompisar.. så d så!

ojojoj..
Publicerat: 23 feb | jag...då | Ordet är ditt

...ja råkade visst trampa på en riktigt ond tå..fniss!!
gillar å trampa på tår som förtjänar att bli trampade på!
till saken,.jag förklarade i inlägget nedan att ja inte vill vara kompis med nån som snor.. en fd kompis tog åt sej, med rätta då det faktiskt var henne ja skrev om. å blidde jättearg..å försöker stå till svars med det hon gjort genom att säga att hon snor på skämt.. m, skitkul!
jag har snattat, massor med gånger, tom åkt fast för det. men det var då, det var hon som jag inte längre är. hon gjorde det för att överleva, för att slippa frysa och för att slippa gå hungrig.
men att få ut en lön å iaf sno ett skärp på en finlandsbåt el en top inne på indiska det tycker jag är helt knasigt! säger inte att det jag gjorde var rätt, två fel does NOT make a right!!

nuförtiden går ja knappt mot röd gobbe....

riktiga vänner...
Publicerat: 20 feb | jag...då | Ordet är ditt

...har ja få men bra. det är svårt att va kompis med mej då ja inte kan vara som alla andra alltid. många av mina forna vänner har ja sagt tack å hej till, det funkar inte.
två av dom snodde grejer..helt sjukt knasigt. jag skiter i om dom snor, men eftersom jainte vill vara med när dom gör det så måste ja ju säga till, när dom skiter i va ja säger å gör det ändå, då vill ja inte va kompis med dom.
en tjej som ja verkligen gillade snodde kläder inne i en affär i globens shoppingcenter, ja sa ifrån att ja inte ville vara med då hon gjorde sånt, fyra timmar senare när vi va på finlandsbåten å hade varit uppe i taxfree å kommit ner till hytten hade hon ta mej fan snott ett skärp! men ååå va folk inte hajar!!!!
då kan ja inte vara din vän..synd men så är det!

i onsdags...
Publicerat: 19 feb | jag...då | Ordet är ditt

...alltså förra onsdan så kom min mamma till den stora staden för att gå på begravning å för att hälsa på sin favoritdotter, å enda dotter.. ;)
vi käka lunch å shoppade lite sen drog hon till norrtälje.

i fredags fick ja superfina alla hjärtansdag blommor av min finaste pojke!! laaaaaaaaav jo!!! 

i lördags kom mamma till jonte å vi hyrde film å myste på kvällen, på söndagen åkte vi till skärholmen å shoppa lite, sen på kvällen gick vi hem till jontes föräldrar på söndagsmidda..va lite nervös innan men det gick finfint!! hade trevligt å dom verkade komma bra överens! me like!

igår pysslade ja min pall som blev så fin så..idag ska ja träffa jenka snart i centrum å kramas lite.

hej hoj tjong tjong

svennetest..
Publicerat: 11 feb | jag...då | Ordet är ditt

..snott av jenny..

[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[X] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ ]  Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[  ] I din familj är ni 2 barn
[  ] Du bor i villa
[  ] Dina föräldrar är mellan 35-50 år
[ x] Dina föräldrar har gift sig
[X] Din mamma är yngre än din pappa
[  ] Din pappa heter Lars
[  ] Din mamma heter Anna
[  ] Din familj har en Volvo
[ ] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[X] Du har tillgång till internet hemma
[X] Du har en egen mobiltelefon
[X] Du har ett eget rum
[X] Du har varit utomlands minst 2 ggr
[ x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[  ] Du har varit i Grekland
[  ] du har varit på Öland minst 2 ggr
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 ggr
[  ] Din familj har en husvagn
[  ] Ingen av dina föreldrar röker
[  ] Du idrottar flera ggr i veckan
[  ] Du har husdjur
[  ] Du får månadspeng
[  ] Det flesta i din familj är blåögda
[X] Du äter på McDonalds (Typ 1 gång per år...)
[  ] Du följer melodifestivalen

Mulitplicera antal kryss med 3 och få din procent.
ja e alltså 29% svenne... hm..

eftersom ja har...
Publicerat: 10 feb | jag...då | 1 kommentar

...en hemnet-fetish så kollar ja där var å varannan dag. å för att locka pojken till att titta så hittar man ibland kalasgrejer som fångar hans intresse!!

en ganska...
Publicerat: 9 feb | jag...då | Ordet är ditt

...bra vecka.. typ.

ja å johan åkte på kryss i tisdags, det var jävligt kul! dan före så såg johan att dom (såklart) skulle börja filma för nya säsongen av pissiga färjan för femman.. men men, vi drog iaf.. fast vi sågs i stan först, å drog till gröne jägaren som var det enda billiga som var öppet.. satt där å råkade ut för den mest bissara människa i världen.

han satt bredvid johan, snett mitt emot mej, å glodde på oss som fan, skiiitlänge. sen vänder han sej till sin bordsgranne på andra sidan å säger, ganska högt, ja, man ser ju att hon äter hamburgare..
va!??! hahah, ja som har en spegel å kan se att ja e tjock, tycker ju bara sånna kommentarer e knasiga å ganska kul, menja satte ändå lite öl i halsen. säger man sånt högt??? sen fortsätter han å titta på mej å johan å vi va tjocka, mest jag å tillslut kunde ja inte hålla mej längre utan frågade om det var nåt fel. då säger han, ja du e tjock, ja skulle aldrig tillåta mina barn att äta hamburgare.
jag fascineras av knasiga människor, å så även denna, men ojojoj.. å ja kunde ju inte vara tyst utan sa att jag tyckte väldigt synd om hans barn, sen satt vi å sa att det skulle bli gott me hamburgare å garva bara, vilken kille!! helt otroligt sinnesjukt!! hahha!!

sen drog vi till carmen där vi satt själva ett tag å hinka en bira, sen iväg till båten.. å nervösa va vi..vill ju inte hamna på tv lixom.. men det gick bra, tror vi. vi kan vara me när dom filmar dansgolvet, men inte mer, hoppas vi iaf!!
johan gick å la sej tidigt den tråken, men ja fortsatte till 4 el nåt, sen upp 6 å frulla.. sov en timme sen satt vi uppe i baren tills vi kom till hamn där jonte hämta oss, gulle!


åka me johan var superbt!! det gör ja gärna om!

helgen var lugn som en filbunke, å d gillas.. i går skulle ja å jonte inte ses, men vem kommer hem till mej vid halv tio på kvällen om inte världens finaste pojkvän!! blev så glad så ja hoppade å så kom gåsen..haha!!! lav jo!

har börjat packa ner prylar å ska få låna flyttkartonger av tessan för mer packning.. om 20 dar går lasset!! weeeiiii!!!