G+...
Publicerat: 11 dec | jag...då | 2 kommentarer

...på senaste arbetet. men fy fan va ja e bra!! för när det handlar om ekonomi å bajs, så är det ju helt otroligt att ja får ett g+.. ja e glad!!

ja, å så ska ja på sonisphere i sommar.. hoppas ja, för vi kanske inte får tag i biljutter, men ja måååste!

jonte e me patrik på hockey, ja e ensam å uttråkad...blurk!

å en grej till...
Publicerat: 3 dec | jag...då | 1 kommentar

...ja e redan nipprig över att behöva åka tåg i 5 timmar till pappa.. bajs!!

psyksjuk...
Publicerat: 3 dec | jag...då | 1 kommentar

..e ja, nu har ja fått det svart på vitt.. det suger.
även om ja visste det, utan att göra doktons utvärdering, men när man får veta att man har skyhöga poäng så suger det iaf.. så nu ska ja börja me medicin, igen.. hoppas det funkar denna gången. det enda ja vill är att leva ett normalt liv, göra normala saker å funka i vardagen..
nu när ja börjat kbt-behandling, så kanske jag kan funka, såsmåningom.. men jaaaa, det suger iaf!! ja ska utsätta mig för saker i vardan som ja tycker e jobbiga, få det att funka lixom.. men en normal person kan ju göra allt, å inte tycka att det är speciellt jobbigt.. hajar inte hur ja ska göra..

målet är att själv kunna åka buss, gå in på ett cafe, beställa en kaffe å sätta mig me en bok..
fy fan va sorgligt..

inte vet ja...
Publicerat: 1 dec | jag...då | Ordet är ditt

...men d verkar lixom bli bättre.. hoppas ja iaf. fast man ska väl som vanligt inte hoppas för mycke.. för då blir det ett steg fram å två tebax..
pluggandet går bra, som fan faktiskt..el ja, med mina mått mätt.. ett g ett vg å ett g+.. inte illa pinkat!
har börjat träffa en psykolog, en kul kille som ja tror, har bara träffat honom en gång, verkar bra.. han skickade hem en massa tester som ja skulle göra för utvärdering, å nu har ja gjort dom.. å efter så kollade ja upp resultat på nättet, å inte e ja så frisk i huvet som ja vill va, men ja kommer att bli, det ska ja se till!!
nu är det så mycke ja vill göra, å ska göra, så min lilla hjärna ska fan passa sig för å jävlas, ja kommer bli superduperarg då! ja vill plugga färdigt det ja håller på me, sen vill ja plugga kombinerat me nåt deltidsjobb, å sen så, vill ja jobba med det som ja vill, som ja måste.. för om ja inte jobbar med det ja måste, så kommer allt det jag har varit med om att gå till spillo, då kommer allt det som hänt inte ha varit till nån nytta alls, å så kan ja inte ha d.. så nu jäklar!!

i helgen blire fest å patthållarköp!