blir svinförbannad...
Publicerat: 20 aug | jag...då | 1 kommentar

...när ja hör saker som inte borde få hända..
igår ringde en vän som hade stött på en gammal arbetskompis i stan.. hon var ute å ölade med en kille...med sig hade hon en babywatcher, ni vet en sån som står vid bebisen å så har man en med sig för att höra om den skriker..
hon hade den med sig....när hon drack öl på krogen..när bebisen låg hemma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
den kryper i hela kroppen på mig när ja hör sånt där!! vissa borde fan aldrig aldrig få skaffa barn!!!

varför i hela...
Publicerat: 14 aug | jag...då | 2 kommentarer

himmelen ringer man på nåns dörr kl 8 på morron???!?!??!?!?!?!?!?!? såklart satt ja på dass, så ja öppna inte.. men ja undrar fan vem d va!

finland i mitt hjärta...
Publicerat: 14 aug | jag...då | Ordet är ditt

...japps, så är det..för fy fabian va vi hade det bra!!
åkte på torsdan me amorella, tror ja d va.. kom till finland på morgonen på fredan.. åkte till stan..promenerade omkring i borgå, nenne köpte 10liter ärtor..mums! vi satt på ett café som va en båt å bara myste.. åkte till jontes moster men hon var inte hemma så vi drog till stugorna där vi skulle bo ist.
oh...my...gooooood!!!!
det var det vackraste, mest fulländade jag sett! helt sjukt! vi bodde på en ö..våra stugor låg som i en vik.. jontes föräldrar hade "storstugan" som hade el, men inge mer.. rakt över viken..man var tvungen att gå genom fårhagen..hihi!!..så låg vår stuga, inge el, inge vatten å ett utedass 10 m från stugan.. när man satt på utedasset kunde man se ut!! hahha!! jag jonte nenne å en kompis till jontes kusin som skulle gifta sig bodde där.. ja hans kusin skulle gifta sig, inte hon som bodde me oss.. det var ju därför som vi va i finland, för lotta å jannes bröllop!

första dan tog vi det bara lugnt.. åt gott å satt å pratade...hade skrattattack ute på bryggan me nenne, rödluvan...fladderflittan å brunögat!!!

lördan var det dax för bröllop... på em var vi klara, efter dopp i havet å bastu i viken...sååå skönt!  fick buss till gården...typ..som vi skulle till.. sååå vackert var det, lotta å janne hade verkligen gjort det superduperfint! massa god mat å dricka så det räckte å blidde över..tom..hehe!! hade en superkväll!!
på söndan va ja så bakis så ja inte visste va ja hette..så medans dom andra bada å basta så sov ja i stugan.. på kvällen yatzy å korv..

måndan åkte vi in till stan å shoppade lite...en till jontes moster me man..janne å lotta kom sen me..åt gott å busade me hunden! bastade igen...myyys! på kvällen satte vi oss alla på bryggan me lite dricka å när morslan å farslan gick å la sej drog vi till lotta å jannes stuga, tog en grogg å sen vart det hemgång..jonte trilla i skogen!!

tisdan var det dax för hemfärd.. å trots mina SJUTTIOTRE myggbett så ville ja stanna kvar! men vi tog båten efter en snabbvisit hos moster..tillbax till el svedo!

resan var fenomenal...superb... å det var otroligt vackert....

Måste bara..
Publicerat: 6 aug | jag...då | 2 kommentarer

..kolla så att detta funkar! Hej hoj