har tänkt...
Publicerat: 20 sep | jag...då | 1 kommentar

..lite på mina vänner.. å har kommit underfund med att det finns dom som ja faktiskt klarar mej utan.. hela detta året har varit ett slags upprensningsår, för dom jag inte mår bra av att va me ska jag ju inte va me heller.
det finns två som inte klarar av sanningen, å jag tänker ju inte kallas för deras vän om ja inte kan få säga vad ja tycker, det verkar ju skitskummigt!!
pratade med den bästa vännen igår om det där, å hon säger samma sak, om man e vänner så ska man ju kunna hantera sanningen eller ärligheten utan att bli sur, det är ju det vänner är till för.
om ja provar en topp i affären å frågar jonte om ja ser tjock ut i den, då måste han svara nej, oavsett, för han e min pojkvän å ska bara va söt å snäll.. + att han säkert inte får knulla på flera dar.. hahah!! men om ja frågar en vän så måste hon va ärlig annars är hon inte min vän, inte på riktigt.. det där me jonte får ni ta me en klackspark.. ;)
jag vill lixom inte ljuga för mina vänner, det funkar inte alls. å när en av dom jag nyss gjort slut med tjatar hål i huvet på mej så måste ja väl få säga va ja tycker, men se nä, det funkar inte, för då blir man kallad falsk.. eh, va?? det är ju bara jag i hela hennes liv som vart rak mot henne.. hm, jaja, det kommer väl förbli en gåta antar ja..
så nu har det blivit lite upprensning iaf, tre har fallit bort å några fler har lagts till.. å dom nya i mitt liv gillar ja massa.. dom e bra, dom får mej å må bra å jag hoppas det är ömsesidigt!!
för när man hittar en vän, å det största problemet me henne e att hon bor så förbaskat långt bort.. kungsängen lixom..hm..;).. ja, då är det lixom inge problem egentligen!!

så ikväll ska jag ut med tre mycke bra tjejer, vi ska ha kul å vi ska va glada å det kommer inte bli nått knasigt fyllebråk, va ska bara kramas hele natta!!

Jannice

Jo man ska se upp med vissa människor.. Jag möter de ofta..och ibland finns de så nära, som i ens egna släkt. Men du är stark gumman, och står stadigt på jorden, så precis som du skriver, du behöver inte ha dem i ditt liv!URL: http://jannicejarpe.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?