jorå...
Publicerat: 3 okt | jag...då | Ordet är ditt

...kryss blidde d, men inte alls som vi hade tänkt.. ja å jenka åkte in tillsammans till stan, gick i regnet från medis till båten, men stannade på vägen för en grogg, som sen blidde tre utanför.. in å hittade hytten som låg perfekt, brukar ju ananrs få en hytt som ligger rent åt helskotta långt iväg å som man knappt hittar till när man fått lite mycke i sej..
det som skulle bli en stick-läs å korsordskryss blidde nåt helt annat.. vi drog upp till taxfree å köpte lite öl å lite longdrinks, lite snacks å cigg å så började festen.. hehe!
vi satt en tag i hytten å snacka massor å drack lite.. sen ut å vimlade, men eftersom vi e såååå gamla så va vi inte så vimlandes, utan mest betraktande..men det var skönt att inte vara tvungna att supa ner sej för att ha kul.. va lite på "gammeldansen" lite inne på discot.. sen vid 1-2 så drog vi oss tebax.. upp vid halv åtta, en dusch å sen till frullen som va kalasgod! mer vattenmelon till folket!! kom i land, stod å snacka me tessans päron som åkt samma båt men som ja inte sett på hela resan, jonte kom å hämtade oss, släppte av jenka hemma å sen hem till mej.. köpte god mat me oss å satt å myste.. jonte iväg på hockey me stefan å när  han kom hem kolla vi på hells kitchen å sen somna ja som en bebbe!!

iväg snart till årsta å möta jonte, hem till honom sen.. imorrn kanske det bär av till solvalla.. "min" häst ska tävla så ja måste se in action!!

puss å kram
NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?