svartsjuka bruttor...
Publicerat: 13 mar | Allmänt | 2 kommentarer

trött ja blir på bruttor som e sotis.. skitjobbigt är det.. jo, lite ska man väl va, till en viss grad.. men att kolla mob å grejer e ju bara skitlöjligt.. fast vissa kanske vet att deras snubbe inte e att lita på..jojo! jontes mob har ja aldrig kollat..har inte kännt att det har behövts.. exets kollade ja fem gånger typ.. å han va ju inte riktigt att lita på, inte då inte nu, inte imorrn.. har en killkompis vars tjej kollar hans mob jämt, frågar honom vart han ska, vad han har gjort när han kommer hem å gud nåde honom om han umgås med mej el sin andra bra tjejpolare.. då blir hon helt galen, en gång så drog hon ut alla hans grejer i trappen tom.. ojojoj!
om man känner att man måste kolla så tror ja att förhållandet e lite bajsigt..

s

Tack!Lycka till du med. Och nej ditt x var inte att lita på, och du kanske förstått det nu, och att det var jag som var ärlig.... Han har förresten ringt ett antal gånger, sen det tog slut mellan er, men jag har bara svarat en gång, sen har jag struntat i det.. den gången ville han, ja du kan tänka dig vad.. me jag vill inte då och inte nu, och jag ville absolut inte när ni var ett par.. men men du valde att tro på honom. Hoppas det går fortsatt bra med Jonte iaf.URL:


ninni

om d du berättade vet ja fortfarande inte va ja ska tro..men nu är det bakom mej...lååångt bakom. han har ju ny tjej nu som ja hoppas d går bra me..URL: http://ninniz.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?