han e fin..
Publicerat: 29 sep | Allmänt | Ordet är ditt

att vissa personer inte fattar.. d e lite underligt.. ja som trodde att jag var den mest blåögda i universum, men se den platsen tror ja har övertagits, den å en plats till.. hm.. jaja
inte för att vara elak, men haja läget lixom..   nu orkar ja inte ödsla mer energi på detta.. så nu till nåt roligare..

sitter å lyssnar på bra musik, en cig ligger å glöder i askfatet.. ett glas vin e upphällt å jag inväntar jonte som kommer efter att han har spelat match.. sen in till stan, förhoppningsvis me ella å jenny oxå, men vi får la se om dom löser sina barnvaktsbekymmer.. (hoppas)..  om allt blir som ja vill så har vi bara kul, träffar jontes syster med vänner å bara festar.. d vill ja serrö!

idag har d vart en slappedag, fast lite har ja fått gjort iaf, skrivit lite på min kriminalroman.. men den börjar bli läskig nu,., så när d blir mörkt vågar ja inte skriva mer.. oää!! å så har ja fixat papper å slängt en massa prylar.. sånna där sentimentala grejer som ja inte riktigt vet varför ja sparar på.. antagligen för att ja innerst inne har en smutta tjejighet i mej.. kan va så! bla så slängde ja champangekorkar som jonte hittade när han skulle leta efter en skruv.. korkar från när johan fick fasta jobbet på connex, kork från nåt annat å kork från vår 1-års dag.. sparade bara korken från 1-årsdan.. å d e inte av så mycket sentimentala skäl som av att ja faktiskt lixom hallå vart tillsammans me nån så länge.. så därför fick den snällt ligga kvar..

skulle ja få en ny kork av just den anledningen så kommer ja nog iaf spara den.. kalla mej fjollig.. men så e d!

nu väntar ja bara,, å väntar.. på jonte.. fan i kotten va fin han e.. för så är det.. mitt hjärta e fullt upptagen med att ta in hela hans fina person, för han får mej att må bra, får mej att le..
han e lixom vuxen, till skillnad från ..hm.. ja han e fin som fan, han e lugn, trygg å vuxen.. ja har fallit pladask, å ja önskar att denna känslan får finnas kvar länge länge! att han pallar me mej å mina grejer som inte e så friska alltid är för mej ett mysterium.. att han orkar me mitt bråk, mina utbrott, mina spel.. det får mej att tycka om honom ännu mer..
å när han sitter i soffan, men en hand på mitt lår, å pillar mej i håret med den andra.. då är det jävligt nice att vara jag!!!

blir glad..
Publicerat: 27 sep | Allmänt | Ordet är ditt

..när du tittar på mej.. när du säger att jag är fin.. när det bubblar i magen.. när vi satt igår på golvet i mitt vardagsrum å fixade ihop min nya tv-bänk.. när det piper till i mobilen och det är ett sms från dej.. när du förstår att jag försöker vara tuff fast jag är rädd... det är då jag tycker om dej som mest..

...
Publicerat: 26 sep | Allmänt | Ordet är ditt

det rädda ersattes me massa ilska och han som betyder så mycke fick ta det.. det var inte meningen, inte alls, men ja var rädd.. rädd för att det skulle bli som förra gången..
när han sen kom och höll om mig så var det som att all oro bara blåstes bort,  jag blev lugn av att vara trygg i hans famn..

vår låt...
Publicerat: 24 sep | Allmänt | Ordet är ditt

The city streets are wet with rain tonight
Taxi drivers swerve from lane to lane
A lonely guitar man playin down the hall
Midnight blues comin through the walls

I tried to call you on the telephone
I left it off the hook
Just to hear it ring
You told me you were better off alone
I never knew that tears could stain

Im on the roof and Im starin at the stars
Lookin down at all the cars
I can see you
In the window of your favorite corner bar
But to reach you is just too far
And I might as well be on mars

The city seems so old and grey and beat
It closes in and makes me wanna suffocate
And you just live across the street
But thats a billion miles away

Youve turned my world into a dark and lonely place
Like a planet lost in space, my light is fadin
Id cross the universe to be right where you are
But Im right in your backyard
And I might as well be on mars

Chorus
I might as well be on mars
You cant see me
I might as well be the man on the moon
You cant hear me
Oh, can you feel me so close
And yet so far
Baby, I might as well be on mars

Baby, I cant fly
If I could Id come down to ya
Maybe I should try

Im on the roof and Im starin at the stars
Lookin down at all lthe cars
I can see you
In the window of your favorite corner bar
But to reach is just too far
And I might as well be on mars

I might as well be on mars...alice cooper

värsta bästaste helgen...
Publicerat: 23 sep | Allmänt | Ordet är ditt

fredan började me att ja träffade Ella i stan.. käka lunch, shoppade lite.. å garva som fan.. som vanligt.. har så himlans roligt me henne,, vi har en massa interngrejer för oss.. som att hoppa hoppsasteg bakom kostymnissar, snacka som papi raul, säga och en etta å så förstås.. säger ja till dej!! sååå sjukt kul!!

sen åkte ja till stadshagen för att träffa jonte.. åkte å handlade lite å sen hem.. hade bara myskväll.. å så när han snackade me sin pappa så skrev ja på en lapp.."får ja lite chans på dej?" å så gjorde ja rutor att kryssa i.. ja, nej och är du knäpp eller.. han kryssade i ja!!! så efter en massa pussandes så bestämde vi att vi nu e tillsammans!!! weiiii!!!

på lördan så åkte vi till bolaget, till videoaffären å hyrde en beck-rulle till söndagen + chips å cola till... planeringen lönade sej för på kvällen efter att jonte först hämtat upp sin syster + hennes kompisar på birka så ölade vi å ja vinade på ballen medans han var iväg, vilket var sååå mysigt, läste bok å vinade för mej själv i solen..  sen hem till jenny, jontes syrra å ölade mer där.. skit-trevlans kväll!!

hans systers lght va sååå fin.. precis så ja vill ha d när ja flyttar sen, en massa lyktor från indiska tror ja å levande ljus å mys som fasiken!! liiite avis!
blidde pruttfull tydligen å hade porr6 när vi kom hem, minns typ inte alls men jonte försäkrade att d va kalas.. hihi!!

så nu, när ja blivit hemkörd av pojkvännen.. hihi.-.- ja har pojkvän!!..så mår ja kalasbra!! beck, porr, frulle, chips å cola å mer porr.. mm.. me like!!!
å me like jonte me.. som tusan!!!

furan...
Publicerat: 20 sep | Allmänt | Ordet är ditt

efter en megatrevlans dag på stan me ella igår, me shopping, lunch, fika å massa massa garv så åkte ja till jontes jobb å åkte me honom hem till honom.. mys ;) midda å tv..
faller som en fura..... :)

nu sitter ja hos honom, ska åka in till stan snart å träffa kussen på frulle.. ska bli så himlans kul å ses igen...va lixom ett helt himlans år sen.. å så lång tid e ju fööör långt..

see ya!

dagen...
Publicerat: 19 sep | Allmänt | Ordet är ditt

jahoppla!

igår träffade ja exet..johan..i stan på en lunch.. väldigt trevlans faktiskt.. öl till maten, massa snack å sen en öl på hantverkaregatan i solen.. majsigt värre! skönt å träffa honom, å verkligen vara som kompisar. jag tycker att det skulle kanske vart så från början...vänskap alltså.. men men..

idag ska ja in till stan me ella, shoppa lite å luncha lite.. sen till jontes jobb å åka me honom hem.. man saknar ju lite så d blir nog rätt svårt för honom å köra bil eftersom ja typ kommer pussa massa!!

see ya!!

låtlista...
Publicerat: 18 sep | Allmänt | Ordet är ditt

 
1. sätt på din musik å blanda
2. klicka på "nästa" knappen efter varje fråga
3. använd sångtiteln som svar på frågan
4. fuska inte!!

1. hur mår du idag?
hard fucking

kommer du att komma långt i livet? 
thunder kiss ´65

hur ser dina vänner dej? 
i wanna rock

kommer du att gifta dej?
long way to happy

vilken är ditt livs themesong?
ironic

vad är din livshistoria? 
you found me

hur är skolan/jobbet för dej? 
dpuble team

hur kan du komma framåt i livet? 
baby i love you

hur kommer imorgon vara?
fuck her gently

vad är det bästa med dina vänner? 
heart shaped box

vad finns i lager för nästa vecka? 
fingers

vilken sång besiver dej bäst? 
slave to the grind

hur är det med ditt liv? 
the kkk took my baby away

vilken låt ska spelas på din begravning? 
toxicity

hur ser världen på dej?
peace sells


kommer du ha ett lyckligt liv? 
i wanna be sedated

vad tycker dina vänner om dej?
respect

har du en mörk och djup hemlighet?
bring the noice

brukar folk i hemlighet fantisera om dej?
high ´n´dry

hur kan jag göra mej själv glad?
walk away

kommer jag nånsin få barn? 
because of you 

vilken låt beskriver den du är attraherad av? 
wait and bleed


vad skulle du säga till nästa generation?
lets do it

vad är bra tips till mej? 
tribute

hur kommer jag att bli igenkänd?
enter sandman

vad är min danssång?
you oughta know

tjohopp...
Publicerat: 18 sep | Allmänt | Ordet är ditt

sovit som ett lamm.. om nu dm sover gott.. men ja har iaf sovit gotters.. vakna av att min vän daniel ringde lite över sju å ville ha sällskap på bussen till jobbet.. å det fick han gärna.. han e bra som fasiken!

idag blire lunch me johan i stan, ska bli najsigt å ses, det var ju ett tag sen sist.. båda har ju lixom promenerat vidare.. men jag gillar att han finns kvar i mitt liv eftersom han är en bra vän.. en sån vän som säger exakt vad han tycker å inte hymmlar.. sånna vänner gillar ja skarpt!

imorrn följer ja me jonte hem... fan.. nu när man umgåtts en hel helg så saknar men lite. å man tycker om mycke..

min vän...
Publicerat: 17 sep | Allmänt | Ordet är ditt

träffade en gammal vän på perrongen i farsta strand igår när ja va på väg hem.. han var i uselt skick, bodde lite varstans och skulle åka till härbärget vid gullmars på kvällen om han inte fick tag i nån som han kunde sova hos..
jag ville ta in honom till mej, ville men vet att jag inte kan.. det funkar ju inte.. jag vill inte ha med nån knarkare att göra mer.. han är 25.. hajar ni, 25 år bara.. söt som bara den och med ett hjärta av  guld.. trots det så fick jag lämna honom där på perrongen, väntandes på ingenting.
när jag kom hem sköljde det dåliga samvetet över mej som en kalldusch.. vafan bad ja inte honom å följa med hem för, hur i helvete kunde jag lämna honom där bara?? men jag vet ju svaret.. å jag vet att jag gjorde det rätta, jag kan inte rädda honom.. bara han kan rädda sej själv..

bra helg..
Publicerat: 16 sep | Allmänt | 1 kommentar

sara aka leopardhonan..aka leopardhoran har kommenterat inlägget här nedan.. å det är så fantastiskt kul att hon inte hajar att man kan se på hennes ip att det är hon som skriver..
det är dessutom kul för att det är  tjejen som tar andras rester.. utan framgång..mohahah.. som skriver en sån kommentar..
för d funka inte me kim va.. el mats.. hahahahahahahahahaaa!!!!!


jaja.. helgen har varit kalas.. filmkväll i fredags, träffade nadia i stan igår å shoppade lite å ölade lite, sen hem till henne i hennes så jävlars fina lght.. liiite avis.. å mer öl å tillfixning.. sen kom jonte efter att han hade sett bajen vinna, weeii...  å sen kom fouzia me.. hade skitkul!! sen till stan, n å f till vampire lounge å ja å jonte till kellys å mötte upp jontes syster, som för övrigt var hur jäklars trevlans som helst! + deras vänner som oxå var megabra! lyckad kväll, förutom att ja mådde skitdåligt, vet inte riktigt vad det var.. så vi åkte hem ganska tidigt..
åkte taxi me jenny, jontes syrra, släppte av henne å sen hem..däckade när vi hade kommit hem direkt..
idag har vi gosat, kollat tv å käkat frulle..
har kommit hem nu, jonte släppte av mej i årsta, han skulle på hockey me sin kompis.. så nu sitter ja bakis i soffan, äter chips, dricker cola å har det rätt så himlans mysigt!

bra helg....
Publicerat: 15 sep | Allmänt | Ordet är ditt

sitter hemma hos jonte.. nyss ätit frulle, nyknullad å på bästa humöret!! snart in till stan å träffa nadia, sen till henne, öppna vinaren å sen anländer jonte me förhoppningsvis syster å kompisar..
vart vi ska vet ja inte, men ja vet att vi kommer ha megakulers!

igår va d dag me nadia i stan, upphämting av jonte, handla, hyrde rulle, sen hem, käka, snacka, öla lite.. hångel å gos.. ja gillar hångel å gos me honom..

nä.. hejdå.. nu ska här hånglas...

ännu mera lista...
Publicerat: 14 sep | Allmänt | Ordet är ditt

Vem är du? en cool helene
Din bästa/sämsta egenskap? snäll../ för snäll
Hur ser du ut? som en blandning mellan anna nicole smith å miss piggy..haha
Ålder?  30
Husdjur? näääj
Bor? ute i ghettot
Familj?  mamma, pappa, 2 lillebrorsor å en storasyster
Tror du på något? mej
Gillar: saker på s.. skita, supa, sova, sex
Ogillar: saker på f, fötter, fisar, falskhet
Favoritmat: skaldjur
Favoritglass: ben and jerry
Favoritdessert: ??
Favoritpizza: me dont like pizza
Favoritdryck: mjölk
Öl eller vin? öl
Liknar du en kändis? näj.. eller micke säger att ja liknar jack osbourne,. haha
Senaste film på bio: borat
Bästa låten i världen: just nu.. hard fucking..  
Favoritförfattare: bukowski å p-a fogelström 
Bästa årstiden:  vår
Älsklingsfärg:  svart, lila
Skulle aldrig ta på dig: din morsas kläder
Vad ville du bli när du var liten? lastbilschaufför
Har du nån noja? eh..mm..  
Fobier? jupps, fötter å råttor
Politiskt insatt?  njä..
Värdesätter du ärlighet? mmm
Är du kär?  lite..
Vem/vilka vet mest om dig? richie
Hur många handväskor äger du? två
Hur många bilar har du/din familj:  fem.. ja har dock ingen
Hur många biologiska syskon har du? 3
Och frisyren, hur ser den ut?:  som vanligt... knullrufs
Vad har du för färg på ögonen?  blågröna
Vad vill du ha för färg på ögonen? meh
Vem är snyggast i världen? kompis daniel.. el nån kändis
Ska du duscha idag? jappsidoo
Var har du ont? i armen
Favoritsåpa alt. dokusåpa? . tre kronor rules!!
Favoritserie? .vänner
Favoritsport:  nada.. om inte hångling räknas..
Favoritlag: halmstad bk
Sommar eller vinter?  sommar
Är du glad nu? jappsidoo
Ska vi sluta nu? Ja...tack

------------------

Har Du Någonsin...

-Spytt på en vägg?
mm.. d har hänt
-Kissat på dig när du var över 10 år? 
nääää

-Förnekat Förintelsen? 
varför skulle ja d för då

-Följt Skilda Världar?
.japps

-Kommit på din mamma med att tjuvröka? 
nä, men tvärtom 

-Sagt nej till ett samlag? 
haha.. mmm

-Hånglat med nån av samma kön?
japps

-Varit medvetslös?
mm..

-Spytt i en krukväxt? 
  nä, men i en askkopp

-Skjutit en älg?
men va fan då.. näää

-Hånglat med nån riktigt ful?
säkert.. men han va nog en pudding på fyllan..
-Gjort nåt riktigt dumt? 
oja, massor me dumt har d blivit

-Gjort nåt du verkligen ångrar?
det med

-Röstat på Folkpartiet?
japps

-Anmält dig på Arbetsförmedlingen?
mmmm

-Fått jobb via Arbetsförmedlingen?
eh.. näää

-Varit på anställningsintervju? 
mm...en.. å ja fick jobbet

-Blivit full på ett släktkalas?
nix
-Varit full på julafton? 
nope, då e d familjen som gäller

-Varit nykter på nyårsafton när du var över 15 år? 
mm.. faktiskt.. trot eller ej

-Slagit sönder en TV?
nää, d gör väl bara rockers?

-Prenumererat på Vecko Revyn?
.det har ja, men säg d inte till nån.. 

-Gått på Friskis och Svettis?
nope

-Hävdat att kvinnor inte kan köra bil? 
japps, men d e ju sanning

-Varit gravid? 
mmm

-Fått barn? 
näääj

-Överdoserat? 
jaaa, dumma jag

-Åkt ambulans?
jomenvisst

-Åkt in på Akuten? 
jopp

-Gillat Take That?
haha, i ett svagt ögonblick i mitt liv.. ja

-Gjort nåt riktigt olagligt?
nåt riktigt olagligt... mm.. vad är oriktigt olagligt då?.

-Blivit ihop med nån du träffat på helgon?
japps

-Blivit ihop med nån du träffat på lunarstorm?
näj

-Blivit ihop med nån du träffat på skunk?
nooo

-Hetsätit? 
näj näj

-Snytit dig utan näsduk på offentlig plats? 
nix, bara i ensamhet

-Torkat dig med handduk när toapappret tagit slut? 
men blärk.. nä

-Läst en roman av Ulf Lundell? 
jopp.. jack

-Läst på Universitetet? 
nix pix

-Färgat håret blått?
blå slingor om ja inte minns fel..

-Fått din mamma att gråta? 
mm, massor me gånger.. flåt mammsen 

-Blivit polisanmäld? 
joho

-Slagit ner någon?
ja, men bara för den slog först...

-Slagit någon blodig? 
ja

-Skämts över dina föräldrar?
har inte alla gjort d?

-Skämts över din bästa kompis?
nä, det ska man inte..

-Skämts över dig själv? 
nja..lite då

-Hånglat med en brat?
.nä fy fabian.. inte en chans 


mer lista..
Publicerat: 14 sep | Allmänt | Ordet är ditt

1. Vad gjorde du imorse? vakna, fixade, kaffe å beta
2. Din senaste resa ? till köpenhman å runt i sverige
3. Något smeknamn? Ninni
4. Pappas namn? Björn
5. Vilken är din favoritdricka? mjölk, öl, cola, vatten, kaffe
6. Tatuering? japps
7. Kroppspiercing? japps...tre..
8. Hur mycket gillar du ditt arbete (0-10)? har inget
9. Födelseplats? halmstad bb
10. Favorit semesterort? spanien
11. Har du nånsin vart i Afrika? nix
12. Någonsin stulit en trafikskylt? nä
13.Varit med i en bilolycka? nope
14. 2 dörrar eller 4 dörrars? till vad?
15. Vad ångrar du? att ja börja knarka
16. Din favoritkonstnär? just nu Theodore Gericault
17. Vart vill du resa och varför? till nåt varmt ställe, å festa, bada å må kalas
18. Favoritnummer? 9
19. Favoritfilm? scarface
22. Favoritmat? skaldjur
23. Favoritdag i veckan? freda
24. Favoritmärke på kroppstvål? nå billigt
25. Favoritserie? vänner å csi
26. Tandkräm? nå billigt
27. Favoritdoft? polo har ja nu tror ja
28. Vad gör du för att koppla av? spelar beta el läser
29. Hur ser du dig själv om 10 år? gift, kanske barn el barn på väg, villa å jobb ja gillar
30. Vad gör du när du är uttråkad? spelar beta el läser
32. Vad tycker du om att få? pussar av jonte..hångla me jonte å fruktdrinkar
-------------------------

1. Tre namn jag lyssnar till:
helene, ninni
2. Någonting jag tycker om med mig själv:
omtanke

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
tankarna

4. Detta är jag rädd för:
råttor, mörker, djupt vatten

5. Tre saker jag vill ha varje dag:
gos, toapapper, cig

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
simma själv i sjö,va ensam i mörker, spara pengar

7. Detta tycker jag om att göra:
gosa, kolla film, festa

8. Detta vill jag göra just nu:
gosa..såklart

9. Bästa känslan:
tillit

10. Värsta känslan:
panikångest

11. Följande egenskaper ser jag gärna att min partner har/är:
ärlig, rolig, söt å knullbar.. ;)

12. Är jag kär just nu?:
mmm, lite..

13. Jag vill gifta mig:
mm, i tylösand på klipporna...

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:
gifta mej, skaffa bebis å resa massor

15. Min käraste ägodel:
min nalle... Nallis

16. Något jag vill ha i present:
ny tv.. nu!!

17. Detta har jag på mig just nu:
strumpor, mysisar, linne

18. Favoritkläder:
min korta punkiga kjol..

19. Favoritdjur:
elefanter..

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
rock typ

21. Då grät jag senast:
i helgen... mens-gråt..

22. Skola - roligaste/tråkigaste ämne:
roligast-svenska... - tråkigast matte

23. Stjärntecken:
oxe

24. En bok jag gillar:
postverket

25. En film jag gillar:
butterfly effect, scarface

26. TV-program jag gillar:
alla uttagningar till sångprogram.. sen slutar ja kolla

27.Favoritdoft:
nybakade bullar, bensin, sommarregn

28. Detta äter jag gärna:
skaldjur...mmm

29. Dricker helst:
cosmopolitan...önskar ja va riiiik

30. Favoritgodis:
allt...ge mej!

31. Hit vill jag gärna åka på semester:
grekland el sydamerika..

32. Färgen på mina ögon:
blågrågröna..

33. Min längd:
174cm

34. Jag tror på:
mej själv..

35. Jag spelar:
lite piano kan ja ju..

36. Person jag beundrar:
min farmor...

37. Så här bor jag:
i en sjaskig tvåa i förorten

38. Antal döda krukväxter i hemmet:
nåra ute på ballen, men dom inne e fina som fasiken

39. Det här tänder mig:
när han drar sin hand genom mitt hår å kysser mej....

40. Det här gör mig avtänd:
oduschade karlar...bläää å fötter...blärk

41. Favoritfärg:
svart, lila..

42. Favoritcitat:
göteborg är som ett stort gruppboende för efterblivna fiskare..

43. En hemlighet jag vet:
meh..

44. Den bästa present jag fått: 
en andra chans 

45. Senast köpta skiva:
oj.. ingen aning..men ja köpte new kids on the block på band för en femma på loppisen...d ni!!

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
måste ja säga ögonen?? nää, bopparna då.. ;)

47. Det jag är missnöjd med:
magen.. men den ska fan bort.. å så vill ja ha större arsle..

48. Udda förmåga/egenskap:
ja knakar nacken...å så kanja vinkla tummarna massor

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
nån liten larv..

lista...
Publicerat: 14 sep | Allmänt | Ordet är ditt

jahajaja.. idag ska d gosas efter käff me nadia.. bra tycker ja!

nu har ja lite småtrist, sitter å lyssnar på tenasious d och vill att klockan ska gå fort fort!!

så här kommer lite tidsfördriv...

1. Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse? skit nerej
2. Hur mycket kontanter har du på dig? inga, har inge fickor på mysisarna
3. Vilket ord rimmar på "test"? fest..imorrn e d fest!
4. Favoritplanet? det till nåt annat land långt borta.. annars denna
5. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil? mange
6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil? bryr mej icke
7. Vad har du på dig på överkroppen just nu? Linne och bh.
8. Sätter du etiketter på dig själv? varför d? ska man göra sånt..näää
9. Vad är det för märke på skorna du har på dig? inga skor på
10. Ett ljust eller mörkt rum? ljust som in i bomben
11. Vad gjorde du vid midnatt? kolla tv i soffan
12. Vad står det i ditt senast mottagna SMS? hope ur ok. thinking of u.
13. Var ligger ditt närmaste Seven Eleven? inte nära iaf
14. Vilket uttryck använder du mest? men ditt efterblivna cp.. kanske?
15. Till vem sa du "jag älskar dig" senast? ella
16. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast? jonte..;)
17. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna? kaffe, cigg
18. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade? några.. fast flest engångskameror
19. Vilken ålder har varit bäst hittills? denna tror ja.. el när ja va 27
20. Din värsta fiende? tobbe
21. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu? står bara fuck of
22. Vad var det senaste du sa till någon? puss puss
23. En miljon dollar eller förmågan att flyga? pengar.. pengar!!
24. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu? mm, lite extra megamycke
25. Senaste låten du lyssnade på? kyle quit the band

sisådärja.. kommer säkert mer list.. inte så kul å läsa kanske.. men hoho.. ja har lixom trist...

hångel å gos...
Publicerat: 13 sep | Allmänt | Ordet är ditt

en bra dag.. shoppat trosor + mat.. planerat inför helgen lite, snackat me nääädia å ella..

han kom, han gosa me mej..
sen åkte han.. blääää på honom.. men imorrn så ses vi igen å då blire filmkväll å maaasssssaaaa gos.. å hångel.. han e suverän på å hångla.. fan, han ska nog tom få ett pris imorrn för han hånglar så bra!
han e fan bra...så e d me d!

mmjooo..
Publicerat: 13 sep | Allmänt | Ordet är ditt

kaffe, cig, beta, chatt  me ella... å så ramones.. mina morgnar e super!!
ska handla lite, vänta på posten bara å sen iväg..

idag kommer jonte efter jobbet.. weiii!!

bra dag...
Publicerat: 12 sep | Allmänt | Ordet är ditt

rockar till ramones, dricker kaffe å spelar betapet..
fast ja egentligen borde boka tvätttid, fixa å handla mjölk å bröd..
men va fan.. d e lugnt!! e på bra humör som fan.. å då kan ju inte vardagssysslor komma i vägen heller!
har försökt övertala jonte om att komma hit, men nä se d går inte.. man får väl nöja sej me att man får ses på freda ist.. å d e ju snart.. så japps.. d e kalas!

jahoppla...
Publicerat: 11 sep | Allmänt | Ordet är ditt

mensvärk, disk avklarad, städat, svabbat å badat..
nu te, cigg å poker..
vill att mr bajen kommer men nää, tränas ska d göra.. han kan väl för bubblarns komma hit å träna på mej.. tycker man ju.. men i helgen.. ojojojoj!!!

hångelpris...
Publicerat: 11 sep | Allmänt | Ordet är ditt

hade d funnits pris i hångel, så hade vi vunnit..lätt!
att hångla med honom är som att det är fest i hela hjärnan, partaj i magen.. så mysigt!

lite bra...
Publicerat: 9 sep | Allmänt | Ordet är ditt

lite bra saker som händer..

ja ska tatuera mej.. en polare ska utbilda sej å ja ska få va försökskanin.. weiii!! tre stycken ska ja ha.. lika bra ju!!
ett p på ankeln.. bygga på min lilla på armen å så nåt mer som ja inte vet ännu men som ja fnular på..

träffade söt idag.. ont i magen.. mensvärken allan e på besök.. hatar!! men jonte va gosig så då blidde d lite bättre..

ska träffa ella imorrn å kolla lite.. sen jonte igen.. mycke söt blire.. :)
me like mr bajen.. å så e d me d!


jävla ångest..
Publicerat: 7 sep | Allmänt | 2 kommentarer

som att nån elak jävel river inom dej.. river i dina nerver.. river i din mage, i ditt hjärta, vrider dina ådror..
vet inte varför men ja mår skit idag..
försöker tänka på annat, försöker fixa hemma.. tänker inte se allt falla ihop.. tom fått i mej frulle..
men ja vill inte.. vill inget alls.. vill bara sova.. länge.. inte dö..
ingen fara, ja e ju inte dum i huvet längre.. men sova å så när ja vaknar så har allt blivit bra..
vill inte se mej om men hur ja än gör så kikar ja bakom axeln på allt skit ja gjort, på alla ja sårat, på allt jag förstört..
folk runt om mej dör.. tre stycken pga droger.. 22, 27 å 31 blev dom.. d e ju helt sjukt.. d så fruktansvärt att ja mår illa när ja tänker på d.. fattar dom inte bättre, fattar dom inte att ja saknar dom varenda dag.. speciellt en av dom såklart.. han som var min..

men men,.. d e länge sen nu.. 3 år har gått sen ja såg honom sist.. men fan.. saknaden gör fortfarande ont.. hade ja bara fått säga hejdå..

ja kan inte ändra nåt, kan inte dra tebax tiden.. men om ja hade kunnat så hade ja sagt hejdå, ja hade gjort andra val, ja hade inte suttit här idag.. jag hade säkert varit gift, haft barn å ett shysst jobb..
men näää.. man va ju så jävla dum i huvet.. helvete e va d e..
inte ofta dom här tankarna gnager i mitt huve men när dom gör d så gör dom d som fan.. å idag är det en sån dag.. en sån dag då ja bara vill dra täcket över huvet å blunda...

pissig/kalas dag...
Publicerat: 7 sep | Allmänt | Ordet är ditt

vakna imorse av att ja grät.. drömde skum dröm.. vet inte vad drömmen vill säga mej, men det var jäkla obehagligt iaf.. inte fler sånna drömmar tack!

har funderat mycke på sista tiden, om hur ja vill ha det å hur jag ska uppnå det jag vill ha.. men desvärre kan jag inte göra nåt för att förändra det som hänt.. bollen.. eller bollarna ligger i andra människors händer och samtidigt som det stör mej något fruktansvärt, så vet ja ju att jag inte kan göra  ett skit åt saken.. bara rulla tummarna, vänta å se vad som komma skall..

det enda jag vet med säkerhet är att jag inte kommer gå tillbax till mitt gamla liv.. nix!! den här nya helene ska ta mej fan bara blicka framåt.. inte ta ett endaste snedsteg utan gå rak i ryggen ,men huvet högt å bara ta dagen som den kommer.. allt ordnar ju sej iaf.. eller??

idag är inte nån bra dag men samtidigt kalas.. för jag har bestämt mej för att ha en vit helg.. kan johan2 så kan fan jag.. hehe!!

å så är det ju fest nästa helg ju.. då kan ja spara mej tills dess ju!

idag vill ja kramas me mr bajen.. för han e bra å kramas me som fan...

ja å mr bajen i onsdags i min soffa, efter den goda middagen som han slängde ihop.. :)

han är död...
Publicerat: 4 sep | Allmänt | 1 kommentar

en vän från skåne hade sett en dödsannons i tidningen.. det var han, min vän... efter några samtal ner till kompisar så fick jag reda på att det verkligen var han , att han var död, på riktigt..

---------
Vår älskade Son och Broder Jonas Sunesson
*25 april 1976 har idag hastigt lämnat oss Arlöv 24 augusti 2007. 
Ibland liksom hejdar sig tiden ett slag och någonting alldeles oväntat sker. Världen förändrar sig varje dag men ibland blir den aldrig densamma mer. -Alf Henrikson.
--------

31 år blev han.. 31 år av mycke skit fick han stå ut me..
nu e han i himlen å jag vet att han nu har hittat ett lugn.känslorna är blandade, han var en arg man med ett hjärta av guld.. han var elak som fan, men snäll som ett lamm.. önskar bara att jag hade fått prata med honom, gett honom en kram..

igår förlora bajen mot aik, men trots det så kom mr bajen till mej efter han hade vart å sett matchen för han visste att ja va ledsen.. gulle! å tack...

rock´n roll å mys...
Publicerat: 3 sep | Allmänt | Ordet är ditt

vilken braig helg det har varit..!!

fredan började me att ja helt oväntat fick en utbetalning på 480 kr.. sånna överraskningar gillar ja skarpt! fortum tyckte ja hade betalat för mycke.. hihi! så då visste ja ju att festandet senare på kvällen skulle bli i stort sett gratis.. å gratis gillar vi!

mötte johan2 i stan vid tre, gick runt i affärer... eller först affär, sen öl, sen affär sen öl.. å så höll det på tills vi senare mötte nadia i gamla stan å satte oss å ölade på riktigt. va nervös som en get för att mina vänner skulle få träffa mr bajen..men det funkade perfekt!! mr bajen kom lite senare å ännu mer öl intogs på den dära pråmen i gamla stan..
sen vidare till slussen för mer öl å så mötte vi upp nadias polare.. visste inte vad vi skulle göra eller vart vi skulle, men det slutade med att vi drog, jag, mr bajen å nadia, till debaser.
å det ångrar ja inte en sekund!! rocket room va sååå kul klubb!! mycke brylcreme å rött läppstift å massa rock´roll!! me loooove it!!
bugga me nadia.. hahah!!
sen hem me taxi till mr bajen.. å massa fylle-rajtantajtan blidde d!!
på morgonen trodde ja att min hals hade slammat igen totalt, hade sååå ont.. men fick en ipren å hostmeducin serverat på sängen.. söööt!
sen robert gustavsson på dvd, cola å pizza å massa mys i soffan.. väldigt väldigt trevlig bakisdag..
ett nyp senare ;=) å jag satte mej på tuben hemåt.. å det var inte alls lika upphetsande kan ja lova.. fy fabian!! från norsborg till farsta i tuben va ingen höjdare alls..

igår drog ja till johan för midda å tvätt.. va kul å träffa honom, har ju inte setts på nästan två veckor.. kändes skitbra, va lite orolig innan men vi snackade å garva å kolla film.. han e bra, som vän.. å ja trivs i hans sällskap en massa.. men nå mer kärlek blir d inte.. nu e vi polare å d tycker ja e kalajsers!!

imorrn blire teater me amy.. ska bli sååå kul.. om vi nu lyckas få biljetter vill säga!!
håll tummen!!