mycke skit..
Publicerat: 28 mar | Allmänt | Ordet är ditt

mycke som händer just nu.. massa tankar i huvet snurrar runt.
min allra bästa vän i hela världen mår inge bra..varför tänker ja inte ta upp här, men ja vill inte att det saom händer händer..
ja vill inte se henne ledsen! det har varit så mycke bajs i henes liv, det räcker lixom nu.

en annan väns släkting ligger på intensiven efter en olycka..kämpar nu, doktorn vet inte om hon kommer att klara sig, å hon e lixom lika gammal som mej..inte rättvist!

allt skit som händer gör att man uppskattar dom små sakerna.. d låter klyshigt, men d e fan sant..

äntligen hemma..
Publicerat: 25 mar | Allmänt | Ordet är ditt

så kom han ju hem tillslut min prins.. oj va ja saknat honom!!
i ondags så va ja ju ute me ella.. dela en vinare först å sen in till stan, till gröne jägaren.. jo, ja vet, inte världens bästa ställe, men ack va billig bärs!
där träffade vi på ett gammalt strul till mej å hans tre polare, så med dom som nytt sällskap drog vi till anchor å tog en bärs där me.. men en av killarna blidde så packad att vi drog vidare till en av killarnas lokal.. en motorcykellokal vid slussen.
där drack vi mer öl å ja spelade trummaor!! skitakuligt va d! å en aning sugen på å köpa hoj blidde man ju me!'
vidare bar det av till mitt gamla struls nya piercingställe..där vi på fyllan tyckte d va en kalasbra ide att pierca oss.. å eftersom huvet e fullt, på mej iaf, så blidde d en i bröstvårtan.. så ja jämnade ut, har ju en i varje nu!! weeooo!!
sen hem, sängen väntade å vid sju på morronen kröp ja äntligen ner! sååå skönt!!

helgen har varit underbar.. johan kom sent på fredan.. vi hångla som fan å sen tog vi en öl på puben över gatan.. lördan va mysig.. tvättade, gjorde en massa ärenden, badade skumbad.. sen kom ludde å vi förfestade lite..(lite..hm) drog till söder där vi träffade upp luddes tjej å så fick magen massa öl å jäger som skvalpade runt..!
kvarnen väntade å eftersom ludde skulle upp å jobba så va d bara ja å johan som drog dit..hade sketaroligt!!

idag har vi varit å käkat brunch vid johan å sen upp i hans lght å myste.. sen drog ja hem..

imorrn e d skola igen, ja e lite orolig för ja har inte köpt boken än å vet inte hur mycke ja har missat iom att ja inte har läst nåt alls.. men men,.,hoppas d ordnar sej iaf!!

saknar...
Publicerat: 21 mar | Allmänt | Ordet är ditt

...honom som fan nu!
inte sen i måndags har man fått se en skymt el ens snackat me honom.... ghaaa!!

ska stärka mej me å dela en vinare me ella snart å snacka lite bajs... kanske kan glömma saknandet ett tag..

vill INTE sova själv nu längre.. nu får han fan ta å komma hem till frugan.. gillar icke att han e borta såhär länge.. men han har ju kul däruppe i fjällen säkert.. så ja får väl vara glad för att han e glad..
eller NÄÄÄ.. han ska va ledsen å sakna mej bara!!

en vanlig vecka?
Publicerat: 16 mar | Allmänt | Ordet är ditt

jorå, det har väl varit en vanlig vecka allt....NOT!!

fredags så var vi på middag å partaj ute i haninge, vendelsö hos min gamla bästis tess å hennes man danne, vi va nåra stycken, ja åkte dit me min johan å min vän johan, sen kom oxå två av deras polare + deras halvgalna men oj så mysiga granne. åt gott å dansade massor! sen till deras lokala uteställe, dansade ännu mer å sen taxi in till stan me johan å johan till...alis bar..
varför?? ja hajar inte varför vi drar dit..jag hatar det där stället!!
när vi kom ut så drog min vän johan hem å ja å min johan skulle ner till tuben å åka hem.. då kom det ett gäng på typ 8-10 killar i 20-års åldern fram å började mucka.. en av dom slog till johan men han sa bara at dom skulle dra därifrån..vilket va bra som fasiken,, för tanten vill inte ha bråk.
väl nere i tuben ser ja en av killarna, går över till andra sidan perrongen bara för att kolla å när ja vänder mej om har johan blivit nerslagen å ligger livlös på mage. jag blev helt hysterisk å sprang efter killarna, fick tag i en av dom å försökte hålla fast, men blev inslängd i en såndär automat..fick tag igen å höll fast, tänkte att ja skulle hålla fast tills polis eller väktar kunde ta över, men det gick inte..
johan hade blivit hjälpt av två tjejer så han började kvickna till.. när jag ser väktarna komma lunkande så slår killen som jag håller fast kompis mej på handen å tvingar mej släppa.. så dom sprang iväg..FAN!!
gick fram till johan, grät och var uppskakad, han hade en bula stor som en golfboll i huvet. straxt därefter kom ambulanspersonalen å vi åkte till st görans sjukhus för att få honom kollad.. det visade sig att han hade fått en fraktur vid ögonbrynet + en liten blödning..massa blåmärken å ont i benet. jag klarade mej me ett blåmärke på armen å ett lillfinger som fortfarande gör ont..ajajjaaj!
det är då själva fan att man inte ens ska kunna stå på en perrong utan att bli nerslagen!!

i onsdags var det då dags för rättegången jag har väntat på hur länge som helst.. det gick bra, över förväntan.. nekade såklart till allt, eftersom jag inte har gjort nåt dumt.. deras advokat yrkade inte ens på fängelse, trots att det jag hade blivit åtalad för ger fängelse.. men eftersom det gått så lång tid å eftersom jag har börjat ett helt nytt liv så yrkade han bara på övervakare.. vilket jag kan gå me på, fast min sa ju att det skulle läggas ner..så jag hoppas..
får domen om typ två veckor!! håll tummen!!

nästa vecka börjar plugget, johan drar till fjällen å jag ska göra massa bra saker nu me mitt liv..
plugga, banta, mer träning.. fast det har ja faktiskt varit duktig me..

nu ska ja dricka mitt morronkaffe på balkongen å solskenet!!!

myshelg..
Publicerat: 4 mar | Allmänt | Ordet är ditt

jahopp, så har det varit helg igen, å den var kalasbra! mm, dom har varit det den senaste tiden, å ja tror att d e för att johan nu har jobb, visst umgås vi på vardagarna me, men det blir mer hittapå på helgerna..
denna började med att man  på torsdagen blidde utbjuden på resturang efter lite vin hos johan, sen hem å gosa å mer vin.. men vi tog det ändå lugnt, fredan spenderade vi med att tvätta å städa hos johan, å ja menar stoooorstädning.. ojojojoj va vi höll på, å tvättade både mina å hans grejer heeela dan... 12 timmar tvätt! sen midda å film på kvällen..me lite mer vin. :)
lördan va lugn, johan jobbade kväll så jag drog mej hemåt vid ett typ, sen bara tv eftersom ja inte fick me mej nån ut på partaj..
idag har ja sovit sååå länge å sååå gott, sen min vanliga morron me beta å kaffe, diskade, gick ut me massa skräp till snuskhuset på gården, handlade lite å så tränade jag en timme efter en liten prommis.. känner mej som världens duktigaste!
ikväll kommer johan efter jobbet, imorrn ska jag till advokaten..
håll tummen för mej nu att han e bra!!!