hon dog igår...
Publicerat: 15 jul | Allmänt | Ordet är ditt

hon är död nu.. dog igår vid kvart i sju på kvällen..
fanhelvetesjävlaskit!!!!
ja trodde inte ja skulle reagera så starkt..visste ju om att hon var sjuk, hon har vart d länge.. men när ja fick sms av min vän så bara brast d.. ja grät som ett litet barn.. som att det var min mamma.. som att det var mest synd om mej.. vilket det inte är, för min vän vet jag inte om hon klarar av detta.. å hennes 13-åriga son... fy fan!!

när man har lite perspektiv på det så var det nog det bästa för henne, att hon bara somnade in.. hon hade så ont och jag tror.. nä, jag vet att hon har det bättre där hon är nu.. lilla tanten.. lilla söta fina rara tanten..
hon var så bra.. så otroligt snäll..
kom över när ja var ledsen en gång, å vi fikade im min väns kök å pratade om allt möjligt.. hon var som en person som alla ska ha mött nån gång i sina liv..
jag tyckte, tycker så otroligt mycket om henne å jag vill inte att det ska vara såhär.. inte alls.. ingenting..

alla känslor bara blossar upp å ja ringde ju såklart min egen mamma när jag fick veta.. å grät.. å grät..
tänk om min mamma dör.. tänk om hon skulle va så osmart att hon går å dör före mej?? ja vill inte d.. tänker lixom inte låta d hända... faaaan!!!
ja veeet att d e så som d funkar, å ja veeet att d kommer å hända, men ja sätter mej på tvären iaf.. tjurar å skriker för ja vill dö före alla andra som ja tycker om.. så kan ja sitta där så som skorpans storebror å fiska i sjön å vänta in dom andra bara.. perfekt eller hur??
NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?