balkongvinande å pinsamma sms...
Publicerat: 4 jul | Allmänt | Ordet är ditt

jorå, nu börjar man bli människa igen efter att ha spenderat måndags eftermiddan ute på balkongen med nadia å massa vin å snack.. å snacks! hade skittrevligt, snackade en massa.. mycke om killarna i våra liv som e en aning efterblivna.. :)


såååå bästa bruttor på tuben..

vi drog in till stan, men eftersom vi inte kom in på kvarnen, som iaf va helt tomt, så drog vi hem ist.. knasigt va packad man kan vara utan att inse det själv! skickade en massa sms till folk, piinsamt dan efter, men men.. ett av smsn skickade jag till ronnie, en killkompis, å han hade precis blivit avsläppt i farsta strand av polare för att sova hos sin mamma i farsta, å hon bor typ vid mej, så när ja hoppade av tåget så kom han å mötte mej halvvägs.. följde me upp å vi satt å snackade å han, som uppenbarligen vet hur man smörar för en tjockis, hade med sig chokladpudding.. hihi!! mums!!

han stannade kvar tills jag somnade.. men gick upp iaf å låste å satte mej framför datorn, gjorde säkert dumma saker då me men skitsamma..

somnade å sov skönt.. för en gångs skull!

igår spenderade jag enbart i soffan, orkade inte ens diska..

i söndags pratade jag me johan, sa att vi inte skulle snacka i telefon under tiden som han nu är i gbg, men jag hade skickat en massa efterblivna sms till honom så han ringde iaf igår förmiddag å frågade om ja va ok..
å bakis som ja va så blidde d knasigt, igen..
älskar honom så in i korven.. när vi pratar så känns allt bra, han e så fin.. men sen kommer man på att man inte e ett par mer, inte alls.. å då blir d bara knasigt i huvet å man vill slänga iväg luren ut från balkongen..
hatar att det är såhär, hatar hur han får mej att må..
vill vara arg.. som fan vill ja va arg, men ja kan ju inte.. inte kan ja vara arg på nån bara för han inte vill vara med mej längre.. eller??
NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?