spya å ångest..
Publicerat: 30 apr | Allmänt | Ordet är ditt

jomenvisst.. i fredags så satt vi på uteservering.. ja å johan å ludde å tess.. hade megamysigt.. blidde för full å sen efterfest hos johan till fem el någe..

mår illa hela tiden, jämt.. kräks bara ja dricker vatten.. det går iofs upp å ner, igår gick d rätt bra, men idag har ja redan kräkts upp morgonjuicen...bläää!! ja orkar inte.. å det värsta är att skolan blir lidande, som fan.. ja kan ju inte gå dit å sitta å hulka, men ja måste dit för annars hamnar ja så mycke bakom..
får välan gå om då om det inte skulle funka nu, men ja ger inte upp, inte än iaf!
å snart ska ja ju iaf få slippa illamåendet, så då kanske ja kan komma ikapp!

så idag missar ja ännu en skoldag för ja kräks.. ska hem till johan senare.. illamåendet lägger sej lagom till skolan slutat.. typiskt!!

jävla skitspermie..
Publicerat: 22 apr | Allmänt | Ordet är ditt

ja hajar inte varför det ska hända, inte nu. inte när allt går så bra..
va hos gyn i torsdags.. är me barn..

ska inte behålla d, kan inte behålla d.. hade allt sett annorlunda ut så hade  vi kanske snackat om det men ja bestämde mej innan jag ens var 100 på d.. ja vill inte, men ja vill.. ja kan inte, men ja kanske skulle kunna..
jag vet att det jag har bestämt mej för är rätt, jag vet att jag måste se det ur "vuxna" ögon och inse att tidpunkten inte är den rätta, att jag inte kan ha barn när ja inte ens har jobb el nån ekonomi överhuvetaget. men det är jobbigt, som fan va jobbigt det är!
jag vet att ja kommer att ångra mej i veckor efter jag har gjort abort, men att det sen kommer att klicka till i huvet å ja kommer fatta att jag gjorde det enda vettiga..
hur ska jag kunna ha bebis nu lixom?? det går ju inte alls..
johan vill inte heller, å det fattar ja.. vi har ju lixom inte ens snackat om ihopflyttning eftersom vi trivs så bra me att bo var för sej.. det kanske kommer om sisådär 5-6 år.. ja, om vi fortfarande e tillsammans då förstås!

tankarna snurrar i huvet som en karusell, men jag vet i mitt huve, trots att hjärtat säger nåt annat att det jag har bestämt mej för är det rätta! det kommer en dag då vi inte ens behöver tänka på nåt annat val än att behålla, att börja planera å handla gulliga saker till bebis.. men inte nu, inte nu...

vår å plugg
Publicerat: 17 apr | Allmänt | Ordet är ditt

nästan nyss hemkommen efter en lång morronpromenix, jätteskönt.. hög volym på mp3´n å massa fina vitsippor längs vägen.. älskar vitsippor!
mår inte så bra just nu så ja måste göra saker för att inte tänka så mycke, på tordag vet ja säkert å ja vill inte att det ska bli torsdag samtidigt som ja vill det mest av allt.. knasigt.. men så e d.
det d handlar om säger ja sen..beroende på.

helgen va mysig som fan, ja å johan lekte sambo eftersom han hade lånat ut sin lght till min vän danne från skåne å hans tjej maria. dom kom upp i fredags efter att ja först hade mött upp linda från plugget, en sketamysig tjej för övrigt, sen kom johan till parken vi satt i å vi groggade lite å snacka strunt, sen drog linda till söder för middag me mamsen å ja å johan satt kvar en stund i solen.. sen hem å väntade in malmö-folket.
dom kom, vi käka middag å sen drog vi ner på en drink, ja, johan å linda vidare till ett annat ställe å en öl där senare så drog vi hem, taxi...weeoo å släppte av linda på gullmars..

ja å johan bråkade, som fan när vi kom hem.. inte för att vi inte gillar varann utan för att det som händer gör att vi båda e lite knasiga i huvet.. men allt ordnade sig å johan sa för första gången att han me tycker att d e jobbigt, han har innan bara försökt vara där för mej, men nu måsate vi va där för varann!

lördan spenderade vi me å mysa massa, gå två promenader, handlade lite å sen tv i soffan på kvälen...jättemysigt va d å fan va ja tycker om honom!

söndan kom å gick, johan drog ganska tidigt för å hjälpa sin pappa å ja fixade hemma, pluggade lite.

igår va ja tebax i skolan, utan linda!! hjääälp!!! finns två i klassen som varken hon el ja kan me, å så har vi två lärarstuderande som ibland håller i lektionerna, å denna morgonen va d kryck-mannen, som e så satans dryg, så ja drog efter första rasten, orkade inte va kvar.. inte när d e massa bajs i huvet.. då pluggar ja hellre hemma!

ska till kungens kurva när pengarna trillat in på kontot å handla me linda.. grejer till balkongen står högst upp på listan.. sån dära gräsmatta till golvet, två stolar å ett litet bord ska ja inhandla..
så nu ska ja kolla nätet efter billiga fina saker.. mina blommor börjar synas som ja sådde å d gör mej glad!
vikken tant man har blivit!!

vifta dom lurviga...
Publicerat: 8 apr | Allmänt | Ordet är ditt

rättegången e ju över å ja fick min dom.. blev glad men ändå inte.. ville inte ha nåt men fick lite.. el lite, men tillräckligt för att ja ska bli lessen, eftersom ja inte gjort nåt.. ja kan ju inte bevisa att ja inte va där när d e tre mot en lixom.. men men.. ja tar d.. för vad annars kan ja göra..
om ja överklagar så kanske d kan bli värre sa min advokat.. å d vill ja ju inte!

i helgen så va vi ute på kvarnen ja å johan å max, el max ett tag, sen drog han till våran lättnad, för han va full å dryg å ville bara att vi skulle hjälpa honom hitta ett ligg, men vi ville ju bara dansa å ha kul..
johan e kul å dansa me, han har ingen taktkänsla, konstigt nog, för han e bra på å sjunga å spelar ok gitarr, men dansa e inte hans grej, men som tur e så struntar han i vilket å bara rör sej som han känner för.. å ja skiter ju i vilket, för kul har vi!! min lille plutt å ja!!
så när vi står å dansar så står max precis bredvid å tjatar, "va tycker ni om  henne", "e hon där borta ok", "ska ja försöka me henne i blått".. ghaaaa, ja blev halt cp i huvet, å johan me saå han drog iväg mej så vi kunde dra därifrån.. så i kön kommer max å undrar om vi ska dra iväg.. mm, säger vi, så för att inte bli av me oss så tränger han sig före å hämtar ut sin jacka före oss.. vi står å hånglar lite å sen säger johan, samtidigt som han drar iväg me mej att oj, vi måste ju kissa ju!! så vi drog in å beställde mer öl å dansa lite mer å satt å snacka, sen hem å käka å kolla på bukowski-filmen som ludde så snällt fixat!!

imorrn blir d tvättdag hos pussma å jajamensan, ja har påsklov!! weeeoo!!
ska försöka fixa in lite plugg i huvet, kanske ska boka in en eftermidda me linda, min klasspolare för lite plugg..chansen att d blir nåt plugg är väl ganska minimal, men försöka duger ju!!

älskade vän...
Publicerat: 5 apr | Allmänt | Ordet är ditt

har spenderat lite av dan med att få mina skitiga balkongräcken vita igen, men d e så ingrott av skit så d e svårt.. skurar å grejar men d blir bara lite bättre.. + att ja måste byta vatten tre gånger på en kvart för att d blir så guckigt..
men själva stålgrejset har iaf börjat lysa upp, för den skrubbade ja me svinto serrö!

så va ja ju tvungen att hoppa in på msn å klaga för johan hur arg ja blev..
å efter ett tags gnällande hoppade min vän in på msn me.. å ja skulle precis beklaga mej för henne me om mitt i-lands problem då hon berättade att hennes mamma har blivit sämre, att hon nu e jättedålig.
va säger man till sin vän då hon vet att d lixom inte finns nåt att göra.. finns inget att säga för att ta bort hennes smärta..inte ens för att lindra den.
jävlar!!!!
ja vill inte att hon ska va lessen, ja vill inte att hennes fina mamma ska va sjuk..vill inte alls!! men va fan ska man göra?? min vän har funnits där för mej när ja hade d jobbigt.. ja ska bannemej vara där för henne me! imorrn ska ja förhoppningsvis ta me henne på en supekväll så hon får le lite å slipper tänka på allt bajs som händer!
ska ta hand om henne å pussa på henne hela kvällen!

älskar dej snurtan, å vill puss på dej massor.. å d snart som attan!!!

upp å ner..
Publicerat: 1 apr | Allmänt | Ordet är ditt


har ett arbete i historia å lämna in imorrn.. jämförelser mellan romerska riket å dagens Usa...kul men nu tragglar ja mest..
träffade linda i torsdags för å fika å fixa skolarbetet.. men d blidde två latte å massa annat snack i tre timmar bara, men kuligt va d! tror ja håller på å få en ny vän faktiskt!
i torsdagskväll kom johan å vi vinade å ölade lite..
lite för mycke kanske, för d va lite meningen att vi me skulle fixa historian, eftersom johan har läst massa..men men! d va trevlans d me..
mysig fredagsmorgon me gosma iaf, nybakat solrosbröd å gos.. funkade perfekt!
helgen har varit lugn å skön som fan, inte gjort så mycke.. städat, tränat, kollat tv å spelat beta, + suttit på balkongen i solen.. myyyysigt!!
nu ska ja väl traggla vidare på historian.. bläää!!